Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

ΤΗΛ. 2273027561 – FAX 2273028440

Σάμος 23 Σεπτέμβρη 2011

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΓΩΝΑ

Προς όλους τους εργαζόμενους και το λαό των νησιών μας,

για να βάλουμε φρένο στην επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης, στα αντιλαϊκά-αντεργατικά πακέτα μέτρων, στα κοινωνικά δικαιώματα που μας πετσοκόβουν, στο φορογδάρσιμο που μας επιβάλλουν.

Δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να πληρώσουμε τα χρέη της πλουτοκρατίας. Αρνούμαστε να πληρώσουμε τα σπασμένα της κρίσης που αυτή δημιούργησε και δεν θα γίνουμε τα θύματα για να διασφαλίσει τα κέρδη της. Τα κέρδη αυτά που εμείς με την δουλειά και τον ιδρώτα μας δημιουργήσαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια για να τα κάνουν καταθέσεις στην Ελβετία (500 δις ευρώ) και αλλού.

Οργανώνουμε παντού και δυναμικά την δική μας αντίσταση και αγώνα. Δημιουργούμε επιτροπές αγώνα και παρεμβαίνουμε για όλα τα μικρά και μεγάλα λαϊκά προβλήματα. Δεν αφήνουμε να κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα σε κανέναν γιατί είναι κοινωνικό αγαθό και είδος πρώτης ανάγκης. Δεν υποκύπτουμε στις κυβερνητικές απειλές και τους εκβιασμούς. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας αλλά και πολύ περισσότερο στα παιδιά μας που μετατρέπουν την ζωή τους σε κόλαση.

Όλοι για έναν και ένας για όλους! Αυτή πρέπει να είναι η δική μας στάση από δω και πέρα μέχρι να τους σταματήσουμε και ανατρέψουμε. Αυτή πρέπει να είναι η τύχη όσων στρέφονται εναντίον του λαού και τον πολεμούν.

Δεν πληρώνουμε τα χαράτσια (κοινωνικής αλληλεγγύης!!! - ακίνητα) που έχουν έρθει ή έρχονται και όποιο άλλο εμπνευστούν.

Καταθέτουμε καθημερινά αντίγραφα των χαρατσιών για να τα επιστρέψουμε οργανωμένα στον αποστολέα τους.

Στο Εργατικό Κέντρο (Βαθύ) πρωινές ώρες και το απόγευμα 7- 8, όπως επίσης στα γραφεία σωματείων στο Καρλόβασι καθημερινά 7 - 8 το απόγευμα, και στην Ικαρία (γραφεία σωματείων πλατεία Αγίου Κηρυκου - στέκι οικοδόμων Ευδήλου) 6-9 το απόγευμα.
 
Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 Σεπτέμβρη ώρα 08.00΄ στην Δ.Ο.Υ Σάμου και στην Δ.Ο.Υ Ικαρίας

για να επιστρέψουμε το πρώτο πακέτο των χαρατσιών και συνεχίζουμε …

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ !!!


Η Διοίκηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου