Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Κατάθεση πρότασης συζητήσεως θέματος για την επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ικαρία, 11 Νοεμβρίου 2011

Κύριε Δήμαρχε / Κυρία πρόεδρος

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι του Δ.Σ

Εδώ και δυο χρόνια βρίσκεται σε εξέλιξη μια βάρβαρη φοροεπιδρομή από την κυβέρνηση και τους πρόθυμους συμμάχους της, που δεν θα έχει τέλος, ενάντια στο λαϊκό εισόδημα. Τα χαράτσια και οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο.

Αυτή την περίοδο έχει αρχίσει η αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ που περιλαμβάνουν και το χαράτσι του «ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου» από το οποίο δεν εξαιρείται καμία λαϊκή οικογένεια, κανένας εργαζόμενος, συνταξιούχος, άνεργος, κλπ.

Πρόκειται για μια ακόμα μεγάλη επιβάρυνση των ήδη πετσοκομμένων και κουτσουρεμένων μισθών και συντάξεων η οποία συνοδεύεται και από τον ωμό εκβιασμό της διακοπής της ηλεκτροδότησης για όσους δεν πληρώσουν. Συνέπεια αυτής της πολιτικής είναι να υπάρχουν πάρα πολλοί δημότες μας, που δεν έχουν, που δεν μπορούν, που δεν αντέχουν ή που δεν θέλουν να πληρώσουν.

Ήδη, παντού (και στην Ικαρία) οργανώνονται από συνδικάτα και λαϊκές επιτροπές κινήσεις, πρωτοβουλίες, δράσεις συλλογικής και οργανωμένης αντίστασης στα χαράτσια και προστασίας όσων δεν πληρώνουν.

Καλούμε την Δημοτική αρχή να φέρει έγκαιρα, (στην συνεδρίαση που επίκειται) το μεγάλο αυτό ζήτημα για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ικαρίας

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της
ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου