Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Πολιτιστικός Σύλλογος "Ιωάννης Μελάς": Let's do it Ikaria.

Το «Lets Do It » είναι μια διεθνής εθελοντική καμπάνια που ξεκίνησε για 1η φορά το 2008 στην Εσθονία και είχε σαν στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία μόνο ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.
Το «Lets Do It » έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως και μία φορά κάθε χρόνο πολίτες από όλο τον κόσμο καθαρίζουν τις πόλεις τους.
Φέτος για πρώτη φορά το ''Let's Do It'' φιλοξενείται στην Ελλάδα
Κυριακή 29 Απριλίου 2012
Ο πολιτιστικός σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» συμπορεύεται με εκατοντάδες εθελοντικούς φορείς και συλλόγους από όλη την Ελλάδα και προσκαλεί κάθε πολίτη , φορέα και σύλλογο του τόπου μας με εθελοντική διάθεση να πάρει μέρος σ’ αυτή τη προσπάθεια.

OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ , ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


Την Τετάρτη 25-4-2012 στις 20.00 στο κτίριο του «Ασκληπιού» (Μουσταφά) θα γίνει συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων για συζήτηση , κατάθεση ιδεών και προτάσεων , οργάνωση ομάδων και δράσεων και δήλωση συμμετοχής.
Ημέρα δράσης: Κυριακή 29 Απριλίου 2012 , ώρα 11.00π.μ στη διασταύρωση του λιμανιού Αγ.Κηρύκου.
Η συμμετοχή σου θα κάνει τη διαφορά !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου