Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι έλληνες: Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Σάμου





 Γαρυφάλλου Γιώργος

Πολιτευτής

Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Σάμου Ικαρίας Φούρνων

Δημοσιογράφος

giogarisam@gmail.com




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σάμος 10 Σεπτεμβρίου 2012


Θέμα: Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Σάμου


ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.



Με αφορμή τις σημερινές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Νοσοκομείο της Σάμου και την κατάληψη που έγινε στο γραφείο της Διοικητού κας Βασιλείας Σίδερη, θέλουμε να υπενθυμίσουμε πως πριν από 1 μήνα περίπου, στις 17 Αυγούστου, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουίκ, είχε καταθέσει ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο για το θέμα της έλλειψης καρδιολόγου.


Στο σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Βουλευτής αναφέρθηκε και στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Νοσοκομείου λέγοντας πως: «...τελεσίγραφο προς το υπουργείο Υγείας, τη Β' Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και τη Διοίκηση απέστειλαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων τους έως αύριο 18 Αυγούστου.

Οι εργαζόμενοι σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουν την πρόθεσή τους να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις.

Τα χρήματα που τους οφείλονται αφορούν τους μήνες Σεπτέμβριο και

Οκτώβριο 2011 και το πεντάμηνο Μάρτιος-Ιούλιος 2012».

Από πληροφορίες που «διέρευσαν» στα τοπικά Μ.Μ.Ε., την επόμενη μέρα, υποτίθεται υπήρξαν «κινητοποιήσεις» στο αρμόδιο υπουργείο, όπου εκλήθη από τον Γενικό Γραμματέα εσπευσμένα στην Αθήνα, η Διοικητής του Νοσοκομείου, προκειμένουν να βρεθούν λύσεις.


Φαίνεται πως τόσες ημέρες μετά η κ. Διοικητής «ξέμεινε» στην Αθήνα, αλλά και ο Υπουργός δεν έχει δώσει ακόμη καμμιά απάντηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ας αφήσουν λοιπόν τα σόου με τα ταξίδια και ας δώσουν σαφείς απαντήσεις

Πότε θα λυθεί το πρόβλημα του Καρδιολόγου και...
Πότε επιτέλους οι εργαζόμενοι θα πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Ας μας πουν ξεκάθαρα η κα Σίδερη και ο κ. Λυκουρέντζος αν υπηρετούν τις εντολές της Τρόικας που έχει «διατάξει» τον αφανισμό της Υγείας και των εργαζομένων στη χώρα μας.




Γαρυφάλλου Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου