Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Σωματείο Εργαζομέων στα Κέντρα Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών:Συμμετοχή στα Συλλαλητήρια ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ



Διεύθυνση Γραμματείας: E.K.A, Γ΄ Σεπτεμβρίου 48Β. Τηλ.: 2265023590, 2102409015, 2273023443.


Φαξ: 2265072441, 2273023441. Κινητά: 6945833231, 6936828341, 6978741064. Email:
prolipsiworkers@yahoo.gr



Δευτέρα, 8 Οκτώβρη 2012




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ




Οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης, συμμετέχουμε στα Συλλαλητήρια των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην Πλατεία Συντάγματος:


- την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, ώρα 6μμ. Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσής μας.

- την Τρίτη, 9 Οκτωβρίου, ώρα 12.30μμ., κηρύσσοντας στάση εργασίας από τις 12μ. έως τις 4μμ. Με απόφαση του Δ.Σ. του Σωματείου.

Δηλώνουμε την Αλληλεγγύη μας στους ηρωικούς εργάτες των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά και μαζί με τους εργαζόμενους όλων των κλάδων παλεύουμε για:

- Να ορθώσουμε τις πλάτες για να μην μας τις φορτώσουν μ’ άλλα «μέτρα», να μην ερειπωθεί η χώρα, να ξεθολώσει το μέλλον με φως αντίστασης και ανατροπής σήμερα.

- Να μπλοκάρουμε την αποικιοκρατική επίσκεψη της Μέρκελ στον τόπο οικονομικών και κοινωνικών εγκλημάτων όλων αυτών, τους οποίους εκπροσωπεί με σιδηρά πυγμή.

- Να καταργηθούν τα «μνημόνια» και οι «εφαρμοστικοί νόμοι», χωρίς φετιχισμούς, με μόνο κριτήριο την επιβίωση των εκατομμυρίων κατοίκων της χώρας. Άρα, αναγκαστικά ενάντια στα ιδιοτελή συμφέροντα μιας διαπλεκόμενης και κρατικοδίαιτης κοινωνικής μειοψηφίας: ντόπιων και ξένων τραπεζιτών, μεγαλοεργολάβων, καναλαρχών, πολιτικού συστήματος, φασιστοειδών.

- Δημόσιες, δωρεάν και ποιοτικές υπηρεσίες Υγείας, Παιδείας, Πρόνοιας για όλους τους κατοίκους της χώρας, ανεξαιρέτως καταγωγής, φυλής, πεποιθήσεων. Για σύγχρονες δομές Πρόνοιας, με επίκεντρο των υπηρεσιών τους τον Άνθρωπο. Η Υγεία, όπως και κάθε άλλο καθολικό κοινωνικό δικαίωμα, δεν είναι δυνατόν να «καλύπτεται» με ορισμένου χρόνου, αποσπασματικά και τυχοδιωκτικά «προγράμματα».

- Όλα τα Κέντρα Πρόληψης ανοιχτά στον ελληνικό λαό, όλοι οι εργαζόμενοι στις θέσεις τους και ενισχυμένοι με νέο προσωπικό. Ενιαία και ισότιμη ανάπτυξη όλων των Πυλώνων Αντιμετώπισης των Εξαρτήσεων: Πρωτογενούς Πρόληψης, Θεραπείας, Υποκατάστασης, Κοινωνικής Επανένταξης. Ώστε να καλύπτονται οι αυξημένες και οξυμένες κοινωνικές ανάγκες.

- Να μην πωληθεί ή «παραχωρηθεί» ούτε σπιθαμή εθνικού πλούτου σε ιδιώτες. Τον πλούτο της χώρας ο λαός μπορεί να αξιοποιήσει συλλογικά, για να σταθεί ξανά με αξιοπρέπεια στα δικά του πόδια.

- Γενική Απεργία Διαρκείας. Οι ηγεσίες των ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να ακούσουν αυτούς που οφείλουν να εκπροσωπούν, δηλαδή τους εργαζόμενους και μόνον αυτούς, οργανώνοντας συνεχείς κινητοποιήσεις, μέχρι να φύγει το Μνημόνιο μαζί με την διαπλεκόμενη συμπαιγνία του.





Το Δ.Σ. του Σωματείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου