Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Σωματείο εργαζομένων στους δήμους Ικαρίας και Φούρνων: Δελτίο Τύπου για την Απεργία στις 18/10

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ Και στον ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ και στον ΕΥΔΗΛΟ στις 12πμ 

Να αποτρέψουμε την ψήφιση και την υλοποίηση των νέων βάρβαρων μέτρων. 

Συνάδελφοι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάει στη Βουλή για να ψηφίσει τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που ισοπεδώνουν κάθε εργατικό δικαίωμα και κατάκτηση του λαού μας . 

Στον κλάδο μας αυτά τα μέτρα έχουν μεγαλύτερες επιπτώσεις , αφού η υποχρηματοδότηση των δήμων έχει ως αποτέλεσμα να μην καλύπτεται ούτε η μισθοδοσία των υπαλλήλων .Οι απολύσεις , η εφεδρεία , η ιδιωτικοποίηση βασικών τομέων των δήμων , όπως η καθαριότητα , είναι προ των πυλών. Είναι ώρα προσωπικής ευθύνης για τον καθένα και την καθεμιά , για όλους μας. 

Αν τώρα δεν αποφασίσουμε να ορθώσουμε το ανάστημά μας στον πόλεμο που μας έχουν κηρύξει ,θα βρεθούμε χειροπόδαρα δεμένοι και με την πλάτη στον τοίχο για πολλά , πολλά χρόνια . Τέτοιο δικαίωμα δεν έχουμε. Έχουμε χρέος στους εαυτούς μας , στις οικογένειες μας , στις νεότερες γενιές να αντιδράσουμε.

Μας ζητάνε αιματηρές θυσίες για να σωθούν ή να αυξηθούν τα κέρδη των μονοπωλίων. Κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα ότι πασχίζουν για το συμφέρον του τόπου. Το χρέος δε δημιουργήθηκε από την «ευημερία» του λαού. Εξαπατούν αδίστακτα λέγοντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους. 
Η αλήθεια είναι ότι δε υπάρχει τέλος στον ανελέητο πόλεμο που μας έχουν κηρύξει . Εμείς έχουμε το δίκιο , έχουμε και τη δύναμη. Είναι καιρός να τη χρησιμοποιήσουμε . Δύναμή μας είναι η οργανωμένη ταξική οργάνωση , η ταξική πάλη. 
Δείξε εμπιστοσύνη στη δύναμή σου.
Αξιοποίησε την εμπειρία σου. 
Η μόνη άμυνά μας είναι η ταξική μας αντεπίθεση , το κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα , ενάντια σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία. Συνάδελφε : Καμία ανοχή, καμία καθυστέρηση , καμία αυταπάτη.
Πάρε κι εσύ μέρος στην οργάνωση και περιφρούρηση της Απεργίας. 

Δράσε κι εσύ μαζί με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΟΥ. 

Ο λαός πρέπει να απαντήσει αγωνιστικά , μαχητικά , να αποκρούσει τους εκβιασμούς, να ξεπεράσει την τρομοκρατία .Να δοθεί αγωνιστική απάντηση παντού , σε κάθε χώρο δουλειάς .Να αποτρέψουμε την ψήφιση και την υλοποίηση των νέων βάρβαρων μέτρων . 

Στις 18 Οκτώβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , κανένας στη ΔΟΥΛΕΙΑ .

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΔΗΛΟ ΚΑΙ ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟ ΣΤΙΣ 12 ΠΜ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου