Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δελτίο Τύπου - Απάντηση στη ΝΟΔΕ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ

ΘΥΜΑΙΝΑΣ - ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σάμος 17 Ιανουαρίου 2013
ΘΕΜΑ: Απάντηση στη ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου
Ομολογώ πως, για να είμαστε δίπλα στους πολίτες της Σάμου της Ικαρίας και των Φούρνων ,θα έπρεπε να κόβουμε πίτες, δεν το είχαμε σκεφθεί!

Η παρουσία σας κύριοι της ΝΟΔΕ Σάμου, δυστυχώς για τον Νομό, αυτή είναι και τίποτα παραπάνω.

Αν λέτε δράση τις υποτιθέμενες επαφές σας με διάφορους κυβερνητικούς για την επίλυση προβλημάτων όπως π.χ. το συγκοινωνιακό, τότε εκ του αποτελέσματος είσαστε ανίκανοι και αποτυχημένοι.

Και εσείς και τα πολιτικά σας αφεντικά.
Πράγματι δεν αντέχουμε να βλέπουμε το Πρωθυπουργό της χώρας κ. Σαμαρά να κερδίζει το στοίχημα που έχουν βάλει τα ξένα συμφέροντα, για να εξαγοράσουν την πατρίδα μας και να δημεύσουν την περιουσία των Ελλήνων πολιτών.

Να είστε σίγουροι πως οι Έλληνες πολίτες δεν θα σας το συγχωρήσουν και έχουν ξεχάσει τον σύντομο αντιμνημονιακό σας αγώνα, κάνοντας την κολοτούμπα.

Γι’ αυτό και θα μείνετε στην ιστορία ως πολιτικοί συνεργοί αυτών που θα δικαστούν ως εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας και του Ελληνισμού!

Τουλάχιστον μην προκαλείτε τους πολίτες και ακολουθήστε αυτό που έκαναν οι συντρόφοι σας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗΜ.ΑΡ. στη Σάμο.

Λουφάξτε!
Υ.Γ. Αντιμετωπίστε τα δικά σας εσωτερικά προβλήματα (τα δικά μας τα ξεπεράσαμε πολύ συντομότερα απ’ότι περιμένατε) γιατί θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα απαντήσει ο ΛΑΟ(Σ)πρόβλητος κ. Βορίδης στην ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ.ΝΔΦΚ της Σάμου, για κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων στα Πανεπιστήμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου