Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Επισκόπηση Απογευματινού Τύπου:Δευτέρα 19-8

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΜΟΙΡΑΙΟΙ! Τα δύο πολυσυζητημένα πρόσωπα που προκαλούν και εξοργίζουν την απελπισμένη κοινωνία – ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Ο υπ. Οικονομικών επιμένει να βάζει μπουρλότο για την πρώτη κατοικία! ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ Η ανεπάρκεια και η αμετροέπεια τον οδήγησαν εκτός ΤΑΙΠΕΔ!----580 μπαίνουν φέτος στις Αστυνομικές Σχολές, αλλά θα φοιτήσουν το… 2015----6.028 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ (!) ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ----Τα νοσοκομεία από αύριο στο κόκκινο για την κινητικότητα 1.618 υπαλλήλων----Ασφαλιστικές: Πιέζουν για χαράτσι και στα ακίνητα----Έως την Παρασκευή η κατάργηση οργανικών θέσεων σε όλο τον δημόσιο τομέα----20 ΜΟΛΟΤΟΦ (!) ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΠΘ----Εμπρηστές στη Θάσο, εφιάλτης στην Άνδρο!----Άλλα 41 δις κέρδισε από την ελληνική κρίση η χώρα της Μέρκελ----Μπήκαν με το δεξί οι «πράσινοι» (2-0)----Υγεία: Ποιες τροφές μειώνουν τον κίνδυνο εμφάνισης όγκων στο πάγκρεας.

ΕΘΝΟΣ: ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ για ενιαίο φόρο στα ακίνητα – ΜΕ 33 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ----ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΣΤΑΥΡΙΔΗ – ΕΚΤΟΣ ΤΑΙΠΕΔ----ΘΑΝΑΤΟΣ 19ΧΡΟΝΟΥ – ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΗ----ΕΣΤΙΑΣΗ – Οι 8 στους 10… έφαγαν τη μείωση του ΦΠΑ-----ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ – ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΡΟΜΟΥ στην Αίγυπτο----Νέα σενάρια για τον θάνατο της Νταϊάνα – ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ (;).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανατροπές στις συντάξεις για 750.000 επαγγελματίες – ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ – ΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΤΗ----Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΒΓΑΛΕ 40,9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΩ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ----ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ – ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ----ΧΑΟΣ στην Αίγυπτο μετά το μακελειό – 900 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ----ΝΕΑ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – Πράκτορες πίσω από το θάνατο της Νταϊανα!---Ο Στουρνάρας απέπεμψε τον Σταυρίδη – ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΗΘΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ----ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ – «Καυτή πατάτα» οι πλειστηριασμοί για κυβέρνηση και τράπεζες----ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ – Πρεμιέρα με πλούσιο θέαμα, γκολ και ρεκόρ – Ποδαρικό με νίκες για ΠΑΟ και ΠΑΟΚ – Απόψε με την Καλλονή ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ----ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ – Έκλεψαν την παράσταση ο Μπολτ και τα… φιλιά----Δ. ΡΙΖΟΣ – ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΥΜΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ και το γερμανικό κόλπο – Το «ατύχημα» με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ φέρνει σε πλεονεκτική θέση το σχέδιο για αρπαγή της ελληνικής περιουσίας----ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 15-40% ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ----Πλειστηριασμοί κατοικιών με μπαμπούλα τις τράπεζες----40 δις ευρώ κερδίζει από τα ομόλογα η Γερμανία----Ιατροδικαστής: Με την πλάτη έπεσε ο 19χρονος από το τρόλεϊ----Βάση ζήτησαν οι Ρώσοι για να δώσουν δάνειο στην Κύπρο----Πιο ήπιοι οι Μουσουλμάνοι, πιο σκληρός ο στρατός----ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ – Έβρεξε γκολ στην πρεμιέρα!

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ – ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ για τους παλαιούς ασφαλισμένους----ΑΙΓΥΠΤΟΣ – Εμφύλιος προ των πυλών----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ο καυτός Σεπτέμβρης του Αντώνη Σαμαρά----ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ – Ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο εναντίον φοροφυγάδων----ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ – Στη σέντρα οι 18 μονομάχοι.

ΤΑ ΝΕΑ: ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ – Μπρος Βουλή, πίσω τράπεζες----ΓΙΑΤΙ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔΑ – Ο «επικίνδυνα αφελής» Σταυρίδης----ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – Το τελευταίο χαρτί του Στάινμπρουκ----ΟΜΑΔΑ – Στην πρεμιέρα «μίλησε» ο νόμος της Λεωφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου