Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Επιστολή προς τον Αντιπεριφεριάρχη Σάμου για την Χρυσή Αυγή

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΜΟΥ 
ΕΜΜ.ΣΟΦΟΥΛΗ 18 
83100 ΣΑΜΟΣ 
Τηλ.2273081301 
Fax: 2273081302

ΠΡΟΣ : Αντιπεριφερειάρχη Σάμου 
Κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους

Οι αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, σχετικά με την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και τις διασυνδέσεις της με εγκληματικά κυκλώματα και με τον κρατικό μηχανισμό δεν μας ξαφνιάζουν. 
Αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα και τον ρόλο της ως ναζιστικό μόρφωμα, ακραία μορφή στην ουσία των συμφερόντων του κεφαλαίου, εφεδρεία του συστήματος, ορκισμένο εχθρό του λαού. 
Η Ελληνική δικαιοσύνη οφείλει να πράξει το καθήκον της μέχρι τέλους. 
Η Κυβέρνηση οφείλει να διευκολύνει το έργο της δικαιοσύνης, και κύρια η ίδια να κόψει οποιοδήποτε πιθανό ομφάλιο λώρο ή σταγονίδιο συνέδεε την Χρυσή Αυγή με το Κράτος και τους Θεσμούς του, τα Σώματα Ασφαλείας και τον Στρατό. Να προωθήσει στη Βουλή το αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο. 
Το αντιφασιστικό κίνημα και η συμμαχία για την ριζική αντιμετώπιση της οικονομικής και κοινωνικής εξαθλίωσης του λαού είναι αυτή που μπορεί να απομονώσει και να ξεριζώσει την Χρυσή Αυγή. Να βάλει τέρμα στο σύστημα που την γεννά και την θρέφει. 

Για τους παραπάνω λόγους ζητούμε από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου: 

Να μην καλέσει, να μην αποδεχτεί την παρουσία της στον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στο νησί της Σάμο και να μην συζητήσει με εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής σε καμιά του διαδικασία.
Επίσης σε περίπτωση που έχει ήδη κληθεί εκφράζουμε την έντονη πολιτική διαφωνία μας.



Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σάμου

ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ 
Συσυντονίστρια ,Ν.Ε. Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου