Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Επισκόπιση Πρωϊνού και Απογευματινού Τύπου: Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013


Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013

Το νέο φορολογικό εν όψει της έλευσης εκπροσώπων της Τρόικας, οι εν ψυχρώ δολοφονίες μελών της Χρυσής Αυγής, καθώς και η πρεμιέρα για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ στο μυστικό του Καραμανλή! Σοκ! Πώς ΠΑΣΟΚ και μυστικές υπηρεσίες προσπαθούσαν να τον βγάλουν από τη μέση. Όσο περνάει ο καιρός και έρχονται στο φως περιστατικά και γεγονότα, τόσο περισσότερο δικαιώνεται ο πρώην πρωθυπουργός. Οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, τα καρτοκινητά και το σχέδιο αποσταθεροποίησης----Ψάχνουν και για ξένους εκτελεστές – Τα βίντεο που σοκάρουν και οι ομοιότητες με το χτύπημα στην Αγ. Νάπα – ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΥΓΕΣ: ΓΙΑΤΙ ΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! (ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ;)----Έρχεται αδιάλλακτη η τρόικα----Κόλαφος για τον Άδωνι!----Τα… βάσανα του Mr Νότη----Επιστολή αγωνίας στον Σαμαρά για τη διαρροή νέων επιστημόνων----Αυτοκτόνησε 13χρονο κοριτσάκι, ορφανό από πατέρα και εξαφανισμένη μαμά----Άστραψε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Το βόρειο τμήμα (του νησιού) είναι δικό μας.

ΕΘΝΟΣ: ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΑΣ – Ο ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟΣ γύρος διαπραγμάτευσης από τότε που η χώρα τέθηκε υπό καθεστώς Μνημονίου ξεκινά με την έλευση των εκπροσώπων της τρόικας στην Αθήνα. Το κλίμα έχει ψυχροπολεμικά χαρακτηριστικά. Η διαπραγμάτευση αφορά όχι τόσο τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης του 1,1 δις. ευρώ όσο το δημοσιονομικό κενό του 2014----ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ‘Επενδύει’ στους νεκρούς για να… αναστηθεί – ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ----ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ – Σχίσμα στη ΔΗΜΑΡ – Ο Σπύρος Λυκούδης διαφωνεί με Κουβέλη----ΠΡΕΜΙΕΡΑ – Κυριακή-γιορτή για το εμπόριο----ΕΡΥΝΑ – Αυτοψία στα νοσοκομεία – Οι ελλείψεις προσωπικού χτυπούν τις εφημερίες.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τα τελευταία «παράθυρα» για 1 έως 5 πλασματικά έτη – ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ – ΛΗΓΕΙ ΣΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η δυνατότητα για 300.000 εργαζόμενους να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα με ευνοϊκούς όρους αναγνωρίζοντας πλασματικά χρόνια εργασίας. Πίνακες και παραδείγματα για τους ασφαλισμένους σε ΙΚΑ, ΔΕΚΟ, Τράπεζες, ΟΑΕΕ και ΕΤΑΑ----ΜΕΤΡΑ 1,7 ΔΙΣ «ΧΩΡΙΖΟΥΝ» ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ – ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ 800 ΕΚΑΤ., ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ 2,5 ΔΙΣ.-----«Ήρθαμε και θα πεθάνετε!» - ΤΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ-ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΟΥΛΗ: «Στην κηδεία δεν θέλω κόμματα, ούτε αίμα ή τιμή»----Πετυχημένη η πρεμιέρα της Κυριακής στην αγορά – ΑΥΞΗΜΕΝΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΖΙΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ----Βρέθηκε στο Μόναχο ο θησαυρός του Χίτλερ – 1.500 ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ----Έφυγε στα 74 ο «αιρετικός» του ραδιοφώνου – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ----Ο Μήτρογλου έλαμψε στη Λεωφόρο της δόξας – Ο ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΟΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΟ----ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗ (2-1) – Ο τίτλος για τον ΠΑΟΚ περνάει από τον Πειραιά----«ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ» ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΠΑΜ» - ΦΑΒΟΡΙ Η ΑΡΣΕΝΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΚΑΙ 13η ΣΦΑΙΡΑ – ΣΟΚ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – Νέα στοιχεία για την εκτέλεση των δύο σε 7 δευτερόλεπτα - Τον εντοπισμό και 13ου κάλυκα των 9 χιλιοστών ανακοίνωσαν χθες οι Αρχές, που αναμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας για να διαπιστώσουν αν τα συμπεράσματα που έχουν προκύψει από το βίντεο της διπλής δολοφονίας την περασμένη Παρασκευή, στο Νέο Ηράκλειο, ανατρέπονται»----Πρόωρη σύνταξη με 20 και 25 χρόνια από Δημόσιο και ΙΚΑ----Φωτιά στον Μοριά για τα σκουπίδια----ΣτΕ: Οι οδοντίατροι ανοιχτό επάγγελμα----Με διαφωνία Λυκούδη η Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ----5 Ευρωπαίοι παρακολουθούν τηλέφωνα και Internet----Την άλλη εβδομάδα τα τέλη Ι.Χ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Έρχεται και τα θέλει όλα! ΤΡΟΪΚΑ: φτάνει αύριο και επιμένει στις απαιτήσεις της - Σε νέα οριζόντια μέτρα το 2014, άμεσες απολύσεις στο Δημόσιο και «λουκέτο» στις αμυντικές βιομηχανίες επιμένουν οι δανειστές. Φτάνουν στην Αθήνα αύριο, δείχνοντας ότι δεν υποχωρούν ούτε σπιθαμή από τις απαιτήσεις τους---Σύνταξη στα 60 – ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ----ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – Μισάνοιχτα την Κυριακή----ΓΕΡΜΑΝΙΑ – «Βόμβα» Σόιμπλε για καταθέσεις----ΔΗΜΑΡ – Βαθαίνει το ρήγμα----ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ – Ψάχνουν παντού----ART/54ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Πρωταγωνιστής ο Τζιμ Τζάρμους----ΜΑΡΚΟ ΡΑΒΕΛΙ: Σημείο αναφοράς για την Ευρώπη ο ΣΥΡΙΖΑ.


ΤΑ ΝΕΑ: Μεταξύ τρόικας και τρομοκρατίας – Θόλωσε το πολιτικό κλίμα η δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο – Φτάνουν σήμερα στην Αθήνα οι τροϊκανοί για το μεγάλο παζάρι----Επιχείρηση εκμετάλλευσης από τη Χρυσή Αυγή-----ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ – Αμερικανοί κοριοί από τον Τσάβες ως τον Χαμενεϊ----Ο Μήτρογλου των ρεκόρ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συντάκτης: Δέσποινα Καζαντζιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου