Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Γραφείο Αντιπεριφεριάρχη Σάμου: Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ

Ταχ. Δ/νση : Δερβενακίων 1 

Ταχ. Κώδ. : 83 100 
Πληροφορίες : Γ. Δρίνη 
Τηλέφωνο : 22733 50401 
FAX : 22730 - 25444 
Ε-mail : ganti@samos.pvaigaion.gov.gr


Σάμος, 26 Νοεμβρίου 2013
ΠΡΟΣ: ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ



· Πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, από 21 έως 24 Νοεμβρίου, η 29η Τουριστική Έκθεση «PHILOXENIA» 2013 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ-HELEXPO.

Στην Έκθεση, συμμετείχε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου με δικό της περίπτερο και διαφημιστικό υλικό. Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, είχε στη διάθεσή της ξεχωριστό σταντ, όπου προβλήθηκαν οι τουριστικοί προορισμοί της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Θέλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε την Ένωση Τουριστικών Επαγγελματιών Μαραθοκάμπου (ΕΤΕΜ), που ανταποκρινόμενη σε σχετική μας προηγηθείσα πρόσκληση, συμμετείχε με την εθελοντική προσφορά μελών της, στην προβολή τοπικών προϊόντων και στη διαφήμιση των νησιών μας.

Επίσης, με την ευκαιρία, ευχαριστούμε δημόσια την Ε.Ο.Σ..Σ. και τους παραγωγούς, που διέθεσαν δωρεάν, δείγματα τοπικών μας προϊόντων στους επισκέπτες της έκθεσης.

· Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στην Ικαρία, ότι το έργο ολοκλήρωσης του δρόμου Κάλαμος – Νας είναι ενταγμένο στο ΕΣΠΑ και παραμένει στο πρόγραμμα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου» Η τελευταία αναβολή της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου, αφορούσε αποκλειστικά την εναρμόνιση των όρων του διαγωνισμού σύμφωνα με τις επικαιροποιημένες διατάξεις της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων, γεγονός που συσχετίζεται άμεσα με την επιλεξιμότητα δαπανών των συγχρηματοδοτούμενων έργων. Ήδη σήμερα, βρισκόμαστε στο στάδιο ολοκλήρωσης της αναθεώρησης των άρθρων της διακήρυξης, προκειμένου μα επαναδημοπρατηθεί το έργο.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου