Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Κ.Κ.Ε Τ.Ε Ικαρίας - Φούρνων: Για το θάνατο της σ. Κωστούλας Σεφέρη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ε ΙΚΑΡΙΑΣ – ΦΟΥΡΝΩΝ

Για το θάνατο της σ. Κωστούλας Σεφέρη

Η T.Ε Ικαρίας – Φούρνων του ΚΚΕ με μεγάλη θλίψη και οδύνη ανακοινώνει στα μέλη και τους φίλους του Κόμματος, την πρόωρη απώλεια από την επάρατο νόσο της σ. Κωστούλας Σεφέρη, που έφυγε από την ζωή σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου.

Η σ. Κωστούλα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962 από φτωχή οικογένεια εργατών. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία με μεταπτυχιακό στη διδακτική της γαλλικής γλώσσας. Πριν από το διορισμό της ως καθηγήτριας Γαλλικών στο Γυμνάσιο Ραχών Ικαρίας, δούλεψε αρκετά χρόνια στην κλωστοϋφαντουργία και σε άλλους κλάδους. Οργανώθηκε στην ΚΝΕ, μαθήτρια στο σχολείο της (Μαράσλειο), στην Αθήνα, το 1979 και στο ΚΚΕ το 1986. Συμμετείχε στο μαζικό κίνημα από διάφορες θέσεις, στην ΕΛΜΕ Ικαρίας - Φούρνων, στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Σάμου, στη Γραμματεία του ΠΑΜΕ Ικαρίας - Φούρνων, στο Συντονιστικό φορέων για την Υγεία, σε πολιτιστικούς συλλόγους, στην Ένωση Καθηγητών Γαλλικής. Ανέλαβε διάφορες στελεχικές θέσεις στο Κόμμα και το 2011 εκλέχτηκε γραμματέας της Τομεακής επιτροπής Ικαρίας του ΚΚΕ.

Η σ. Σεφέρη, τίμησε χωρίς να υπολογίζει δυσκολίες, μέχρι την τελευταία μέρα της ζωής της, την ιδιότητα του μέλους και στελέχους του ΚΚΕ, παραμένοντας πιστή στις αρχές και τα ιδανικά του, στην πάλη για το σοσιαλισμό-κομμουνισμό.

Η T.Ε Ικαρίας –Φούρνων του ΚΚΕ εκφράζει τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στον σύζυγό της και σύντροφο στην ζωή και στον αγώνα Παντελή, στην αδελφή της Ευανθία και στους οικείους της.

Η κηδεία της θα είναι πολιτική και θα γίνει στις Καρες Ραχών Ικαρίας την Τετάρτη 8/10/14 στις 4 μ.μ.


T.Ε Ικαρίας –Φούρνων του ΚΚΕ



6 Οκτωβρίου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου