Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Κάλεσμα στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι Αγίου Πολυκάρπου

Η δημιουργία είναι ζωή

Κέφι, φαντασία, περιβαλλοντικές ανησυχίες, συνεργασία, δημιουργική απασχόληση.


Αυτά είναι τα συστατικά της συνταγής για ένα πετυχημένο χριστουγεννιάτικο παζάρι. Και η επιτυχία δεν κρίνεται σε αυτή την περίπτωση από τα έσοδα αλλά από τη συμμετοχή κατά την προετοιμασία.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι μαθητές, οι γονείς τους και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου Αγίου Πολυκάρπου αξιοποίησαν τον ελεύθερο χρόνο τους και τα «σκουπίδια» τους, επιστράτευσαν τη φαντασία τους και δημιούργησαν. Πρωταγωνιστές σε όλο αυτό οι μικροί μαθητές και μαθήτριες που ανυπομονούσαν να φτάσει η επόμενη συνάντηση για να φτιάξουν, να κόψουν να κολλήσουν, να χρωματίσουν.

Δουλεύοντας εκτός σχολικού ωραρίου και φιλοξενούμενοι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού προσπάθησαν και φέτος να φτιάξουν όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα έχοντας ως σύνθημα «Δεν πετάμε τίποτα! Κάνουμε ανακύκλωση με το δικό μας τρόπο!».

Το φετινό παζάρι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα του Αγ. Πολυκάρπου, στις 7.00 το απόγευμα. Σας περιμένουμε να θαυμάσετε τα έργα μας, να κεραστείτε από το μπουφέ μας και – γιατί όχι; - να αγοράσετε στολίδια και δωράκια για εσάς και τους αγαπημένους σας.


Υ.Γ. Τα έσοδα από το παζάρι διαχειρίζεται ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος τα διαθέτει για να καλυφθούν βασικές ανάγκες του Δημοτικού σχολείου και του Νηπιαγωγείου σε συνεννόηση με το εκπαιδευτικό προσωπικό.


Οι μαθητές,

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων,

Οι εκπαιδευτικοί

Του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου

Αγίου Πολυκάρπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου