Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Οικοδόμοι Σάμου: Καταγραφή ανασφάλιστων 2012.

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ
& ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΣΑΜΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνάδελφοι οικοδόμοι και εργαζόμενοι στα συναφή επαγγέλματα, Έλληνες και μετανάστες,

Ο κλάδος μας χτυπιέται από την ανεργία. Η προσπάθεια του κεφαλαίου και της κυβέρνησης να φορτώσουν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του λαού οξύνει ακόμα περισσότερο την Ανεργία στον κλάδο.

Κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ παίρνουν μέτρα που μας οδηγούν στην φτώχεια και στην εξαθλίωση.

Σήμερα οι περισσότεροι συνάδελφοι δεν συγκεντρώνουμε ούτε τα ελάχιστα ένσημα για να έχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και ενίσχυση με το οικοδομικό βοήθημα από τον ΟΑΕΔ.

Επίσης πολλοί συνάδελφοί μας που έχουν κάνει αίτηση συνταξιοδότησης και το ΙΚΑ καθυστερεί να βγάλει απόφαση μένουν ξεκρέμαστοι και δεν τους θεωρούν τα βιβλιάρια Υγείας.

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ

· ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ.

· Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

· ΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΒΟΗΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ.

· ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.


ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ

ΟΛΟΙ

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΗ

6.00 το απόγευμα

στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου