Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: 39η Επέτειος του Πολυτεχνείου

ΣΑΜΟΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: «39η Επέτειος του Πολυτεχνείου»



Η 17η Νοεμβρίου αποτελεί μια ημέρα τιμής και έμπνευσης από τους δεκάδες χιλιάδες πολίτες που πάλεψαν για την ελευθερία, και έδωσαν το αίμα τους για μια καλύτερη ζωή.

Το ηρωικό και ελεύθερο φρόνημα του λαού, η πίστη του στα δημοκρατικά ιδεώδη και η επιθυμία του για μια ουσιαστική πολιτική και κοινωνική αλλαγή στη χώρα μας, του έδωσε το θάρρος και τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους τυράννους και να απαιτήσει Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία και άμεση Δημοκρατία.

Ένα σύνθημα που είναι και σήμερα επίκαιρο όσο ποτέ.

Το Πολυτεχνείο, αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία της Πατρίδας μας και το ενωτικό του πνεύμα και οι στόχοι του αγκαλιάζουν και σήμερα τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Το Πολυτεχνείο πρέπει και σήμερα να γίνει φάρος αντίστασης ενάντια στη χούντα της Ν.Δ. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Η εγχώρια και ξένη τρόικα με το προσωπείο της δημοκρατίας και της σταθερότητας το μόνο που έχει ως στόχο της είναι η εξαθλίωση του λαού και η άνευ όρων παράδοση της Πατρίδας μας στους «σωτήρες».

Πρέπει και σήμερα ο εξαθλιωμένος λαός να βρει το θάρρος και τη δύναμη να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στους τυράννους και να απαιτήσει ξανά και πάλι

ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Σαν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκποιήσει την Πατρίδα μας και καθημερινά θα εντείνουμε τον αντιμνημονιακό μας αγώνα.





ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου