Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Φάρος: Δελτίο Τύπου για την Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών.





Σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ

Σάμος:
Πατριάρχου Δαμιανού, Σάμος
Τηλ.: 22730 23443, 22730 87070-1 Φαξ: 22730 23441
Ικαρία:
Άγιος Κήρυκος
Τηλ/Φαξ.: 22750 24047
Ιστοσελίδα: www.kpfaros.gr ,e-mail.: faros@kpfaros.gr
Σάμος, 22 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 26 Ιουνίου, καθιερωμένη ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, αποτελεί αφορμή για πολυάριθμες δράσεις ενημέρωσης και προβολής μηνυμάτων κατά των εξαρτήσεων και της σημασίας της πρόληψης.
Τη συγκεκριμένη ημέρα το Κέντρο Πρόληψης «Φάρος», ο φορέας που είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση δράσεων πρόληψης στα νησιά μας, επέλεξε να ενημερώσει το ευρύ κοινό σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του καθώς και να προβάλει το έργο που καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιτελείται σε σχέση με την πρόληψη των εξαρτήσεων.
Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε το έντυπο «Φάρος- Φώτα Πορείας», το οποίο παράλληλα με το ενημερωτικό του χαρακτήρα, σκιαγραφεί τη φυσιογνωμία των δράσεων πρόληψης, δράσεις στενής επαφής και συνεχούς συνεργασίας με ανθρώπους, ομάδες, συλλόγους, φορείς και υπηρεσίες του τόπου μας.
Το συγκεκριμένο έντυπο θα διανέμει η επιστημονική ομάδα του «Φάρου» σε υπηρεσίες και δημόσιους χώρους στα νησιά μας, την Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012 ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και σε ηλεκτρονική μορφή στη σελίδα του «Φάρου», (www.kpfaros.gr) στο διαδίκτυο.
Η συγκεκριμένη δράση ελπίζουμε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία για άμεση επαφή με την κοινότητα σ’ ένα δίαυλο που μπορεί να «χωρέσει» προβληματισμούς, κριτική, διαπίστωση αναγκών καθώς και πιθανές νέες συνεργασίες.

Το Δ.Σ και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης Ν. Σάμου «Φάρος»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου