Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Σύλλογος "Άγιος Ιωάννης": Γιορτή Κρασιού στο Φλες


Δ.Σ Συλλόγου «Αγίου Ιωάννη»
Κεραμέ-Φλες-Αγία Κυριακή-Κυπαρίσσι Ικαρίας
6982301679, 6972054321

Προς
Οινοπαραγωγό


ΕΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ –ΚΥΡΙΑΚΗ 12/8/2012

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι διοργανώνουμε την Κυριακή 12 Αυγούστου 2012 στο χώρο εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στο Φλες Ικαρίας (πλησίον της εκκλησίας Παναγίας, κάτω από τις αποθήκες του Χάμπα) Εορτή Κρασιού.
Η εκδήλωση μας έχει ως πρωταρχικό στόχο την προώθηση του Ικαριώτικου οίνου, ο οποίος είναι από τα πρωταρχικά προϊόντα με ονομασία προέλευσης-Πράμνειος Οίνος-  με αναφορές στον Όμηρο. Επιθυμούμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους οινοπαραγωγούς σε ένα ειδυλλιακό τοπίο κάτω από τα πλατάνια, δίπλα στη θάλασσα, ώστε να δώσουμε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της Ικαρίας να γνωρίσουν το Ικαριώτικο Κρασί, την ποικιλία του, την ποιότητα του και γενικά όλα τα  χαρακτηριστικά που το κάνουν τόσο ιδιαίτερο. Απώτερος στόχος είναι η προβολή του νησιού μας.
Ο Σύλλογος μας προτίθεται να προσφέρει στους επισκέπτες της εκδήλωσης, έναντι συμβολικού αντιτίμου ένα πιάτο με σπιτικά τοπικά εδέσματα, ένα μικρό «κρατήρα»  για να μπορούν να γευτούν το κρασί και τη συνοδεία ζωντανής Ικαριώτικης ορχήστρας. Στους οινοπαραγωγούς θα προσφέρουμε ατομικό χώρο να παρουσιάσει ο καθένας το δικό του προϊόν, ώστε να το κάνει ελκυστικό στους επισκέπτες.
Από τους οινοπαραγωγούς, από εσάς δηλαδή, ζητάμε να επιλέξουν κρασιά με διαύγεια και χαμηλή οξύτητα ώστε αυτή η πρώτη προσπάθεια συνολικής προβολής του Ικαριώτικου οίνου να στεφθεί με επιτυχία. Η ποσότητα που θα διαθέσετε για δειγματισμό στους υποψήφιους πελάτες σας είναι στη δική σας διακριτική ευχέρεια. Εννοείται ότι θα μπορείτε να διαθέτετε, έναντι αμοιβής που εσείς θα ορίσετε, τα προϊόντα σας στον ίδιο χώρο. Παρακαλούμε όπως μας απαντήσετε, ως προς τη συμμετοχή σας, στα τηλέφωνα του Συλλόγου μας που αναφέρονται ανωτέρω.
Πιστεύουμε στην αποδοτική συνεργασία μας για την επίτευξη των στόχων της εκδήλωσης, δηλαδή της προώθησης του τοπικού οίνου και του νησιού μας.

 Εύδηλος

          Μετά τιμής




     Το Διοικητικό Συμβούλιο



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου