Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Κάλεσμα από Δ.Σ συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κηρύκου

Κάλεσμα από Δ.Σ συλλόγου γονέων & κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κηρύκου

Για τέταρτη εβδομάδα ορθώνεται μπροστά σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και μεταφορείς, ένα τείχος σιωπής και αδιαφορίας ( χαρακτηριστικό της πολιτικής που θα αντιμετωπίζεται στο εξής το δημόσιο σχολείο ). Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμιά δέσμευση, καμιά έγγραφη απάντηση, από κανένα "αρμόδιο", (Υπουργεία Παιδείας- Εσωτερικών, Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου). Μόνο εκκλήσεις στους μεταφορείς να σταματήσουν την ταλαιπωρία των μαθητών. Με αυτά τα δεδομένα οι σύλλογοι γονέων μετά από Γ.Σ καλούν την πέμπτη 4/10/12 στις 12.00 το μεσημέρι , σε συλλαλητήριο στην πλατεία του Αγίου Κηρύκου.

Διεκδικώντας μια σαφή δέσμευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Υπουργείο Εσωτερικών, Περιφέρεια Β. Αιγαίου, Δ/νση περιφερειακής Εκπ/σης Β. Αιγαίου, περιφερειακός σύμβουλος Ικαρίας), σχετικά με το χρονοδιάγραμμα καταβολής των οφειλόμενων χρημάτων. Να συνεχιστεί η δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία τους με ευθύνη του κράτους.

Σε αυτή την κοινή προσπάθεια το Δ.Σ του συλλόγου μας ανεξάρτητα από το ότι στο σχολείο μας δεν υπάρχει έντονο πρόβλημα καλεί όλους τους γονείς να εκφράσουν έμπρακτα την υποστήριξη τους συμμετέχοντας στο Συλλαλητήριο της Πέμπτης 4/10/12







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου