Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την Παιδεία: Κάλεσμα

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ



Σάμος 3/10/ 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ

Οι κινητοποιήσεις για την δωρεάν και ασφαλή μεταφορά των μαθητών συνεχίζονται και κλιμακώνονται. Μετά την μεγαλειώδη συμμετοχή γονιών, μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων στην απεργιακή συγκέντρωση στις 26/9/2012, και τη συγκέντρωση της Δευτέρας 1 Οκτώβρη, εντείνουμε τον αγώνα προκειμένου να επιβάλλουμε στην κυβέρνηση να λύσει τα σοβαρά προβλήματα στην Παιδεία με πρώτο και κύριο την ασφαλή και δωρεάν μεταφορά των μαθητών και φοιτητών.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους,

όλους τους φορείς στο χώρο της Παιδείας και όλο το Λαό  την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ στη συγκέντρωση που θα γίνει

στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ στο ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ, στις 10.00 το πρωί

Συνεχίζουμε τον αγώνα για:

· Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία.

· Εξασφάλιση της πρόσβασης στο σχολείο σε όλα τα παιδιά, με Δωρεάν και ασφαλή μεταφορά όλων των μαθητών και φοιτητών με ευθύνη του κράτους και με τη δημιουργία ενιαίου κρατικού φορέα συγκοινωνιών.

· Αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης των σχολικών επιτροπών, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα των σχολικών μονάδων.

· Μονιμοποίηση όλων των ωρομίσθιων και αναπληρωτών. Κάλυψη των κενών θέσεων με προσλήψεις μόνιμων εκπαιδευτικών με πλήρες ωράριο και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Καλούμε όλους τους γονείς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους εργαζόμενους, και όλους τους φορείς να επιμείνουμε αγωνιστικά μέχρι να λυθεί το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών αλλά και των άλλων προβλημάτων που οδηγούν στην υποβάθμιση της Δωρεάν και Δημόσιας Παιδείας.



Η Συντονιστική Επιτροπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου