Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Καταστροφές στον οικισμό Ηραίον Σάμου

ΣΑΜΟΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΘΕΜΑ: «Καταστροφές στον οικισμό Ηραίον Σάμου»



Από την πρώτη στιγμή, (τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου) που άρχισε να δημιουργείται το τεράστιο πρόβλημα στον τουριστικό οικισμό της περιοχής Ηραίον Σάμου, με τις καταστροφές από τον ασταμάτητο χείμαρο, στις περιουσίες των κατοίκων της περιοχής, ο Πολιτευτής Σάμου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιώργος Γαρυφάλλου βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες.

Βρισκόταν σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές με τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Τέρενς Κουίκ, όπου έχει την κοινοβουλευτική εποπτεία των νησιών του Βορείου Αιγαίου, αλλά και με τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, όπου τους ενημέρωνε για τις άσχημες εξελίξεις από την χθεσινή θεομηνία.

Και οι 2 δήλωσαν την αμέριστη συμπαραστασή τους, στους δοκιμαζόμενους κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να συνδράμουν με όποιο τρόπο επιθυμούν, ώστε γρήγορα να αποκατασταθούν τα προβλήματα που τους προέκυψαν.

Η άμεση επίσκεψη της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Καλογήρου στο νησί, ευχόμαστε να μην μείνει στα ευχολόγια και στα «δωράκια», ψίχουλα των 6 επιπλέον προσλήψεων 2μηνιτών για τον Δήμο Σάμου, αλλά να προχωρήσει και στην ουσιαστική αποκατάσταση της περιουσίας των πολιτών, που καταστράφηκε ολοσχερώς.

Παρελθόντα παραδείγματα έδειξαν ότι πολύ γρήγορα οι πληγέντες ξεχνιούνται και μένουν οι φωτογραφίες και οι χειραψίες.

Ελπίζουμε ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει για όλη αυτή την καταστροφή και θα σταματήσουν οι ανταλαγές ευθυνών από τον έναν στον άλλον φορέα.

Τέλος θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες στρατιώτες, αξιωματικούς και προσωπικό, του Στρατού, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, για την άμεση παρέμβασή τους και τεράστια βοήθεια που προσέφεραν στους συμπολίτες μας, κάτι που το αναγνώρισαν και οι ίδιοι.



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΜΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου