Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Let’s do it Ικαρία - Οργανωνόμαστε για την 14η Απριλίου

Πρόσκληση για εθελοντική δράση



Let’s do it Ικαρία - Οργανωνόμαστε για την 14η Απριλίου

Εν όψει της 14ης Απριλίου 2013, ημέρας δράσης της διεθνούς εθελοντικής κινητοποίησης Let’ s do it για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ιωάννης Μελάς» καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους πολίτες, Συλλόγους και φορείς σε συνάντηση την Τετάρτη 20 Μαρτίου και ώρα 6:30 το απόγευμα στο παλιό Δημαρχείο Αγίου Κηρύκου, με σκοπό να οργανώσουμε όλοι μαζί τη δράση μας για το νησί της Ικαρίας. Να καταθέσουμε και να συζητήσουμε προτάσεις και ιδέες για το πού και με ποιο τρόπο μπορούμε να «παρέμβουμε» και να βελτιώσουμε την κατάσταση και την εμφάνιση της περιοχής που μας ενδιαφέρει.

Ο ευπρεπισμός και η ομορφιά του περιβάλλοντός μας, μας αφορά και ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει, χωρίς έξοδα και παρόμοιες απαιτήσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι πολύ ενδιαφέρον και αγάπη για τον τόπο μας και λίγο από τον χρόνο μας! Όλοι μαζί μπορούμε!

Το Let’s do it Greece για το 2013 ξεκίνησε από την Ικαρία και ευελπιστούμε το νησί μας να ξεχωρίσει για τη συμμετοχή του και την αποτελεσματικότητα της δράσης του.



Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου