Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σύλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ικαρίας και Φούρνων: Ενημερωτικό σημείωμα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ


Επικοινωνία:

Φώτης Μαντζώρος 6977395607

Λεμονιά Ευστρατουδάκη  6944754984
email: ekpaideutikoi_ikarias_fournwn@yahoo.gr


Ικαρία, 12 Απριλίου 2013
Αρ. Πρωτοκ.


Προς:   Μέλη Συλλόγου,

            ΔΟΕ,
            ΜΜΕ

 
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

1. Απόψε στις 8.30 το βράδυ συνεδριάζει στον Εύδηλο (Κουτσουφλάκειο) η Επιτροπή Αγώνα για την Υγεία.

2. Την Τρίτη 16/4 συμμετέχουμε στη στάση εργασίας ενάντια στην κατάργηση οργανικών θέσεων, και την αξιοποιούμε για να συνεχίζουμε την καμπάνια ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας με μοίρασμα της σχετικής απόφασης του Συλλόγου (επισυνάπτεται) στις πλατείες των χωριών από τις 12 η ώρα το μεσημέρι. Το απόγευμα (στις 6) παρεμβαίνουμε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ικαρίας που έχει το ζήτημα ως πρώτο θέμα μετά από αίτημα του Συλλόγου που διατυπώθηκε κατά την παράσταση στο Δήμο στις 10/4.

3. Την Τετάρτη 17/4 στις 7 το απόγευμα συνδιοργανώνουμε με την ΕΛΜΕ συζήτηση για την αξιολόγηση στο Γενικό Λύκειο Ευδήλου.

4. Την Παρασκευή 19/4 συμμετέχουμε στην πανελλαδική κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή. Σας αποστέλλουμε και σχετικές αφίσες. Θυμίζουμε ότι οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πανελλαδικό συλλαλητήριο στο Υπουργείο Παιδείας καλύπτονται από την 3ωρη στάση που έχει κυρήξει η ΔΟΕ σε συνδυασμό με την 3ωρη στάση που έχει κηρύξει ο Σύλλογός μας. Για του υπόλοιπους στις 12 το μεσημέρι υπάρχει ραντεβού στις πλατείες των χωριών για μοίρασμα σχετικού υλικού.


5. Το Σάββατο 20/04/2013 θα πραγματοποιηθεί η κοινή Χοροεσπερίδα του συλλόγου μας με την ΕΛΜΕ στο Χριστό Ραχών (Πνευματικό κέντρο).

Η αλλαγή του τόπου επιβλήθηκε από λόγους ηθικούς (σεβασμός στο πένθος του χωριού όπου θα γινόταν η χοροεσπερίδα).

Η τιμή εισόδου είναι 10€, περιλαμβάνει απεριόριστο φαγητό, κρασί και αναψυκτικά και με αυτά τα χρήματα πρόκειται να καλυφθούν έξοδα που αφορούν τη διοργάνωση, την ορχήστρα, την αγορά του κρασιού κ.λ.π.

Επισυνάπτουμε και την αφίσα-κάλεσμα.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν, ας ετοιμάσουν κάποιον από τους προτεινόμενους μεζέδες της λίστας. Για την καλύτερη οργάνωση της χοροεσπερίδας μας καλό θα είναι την Τετάρτη το μεσημέρι τα σχολεία να έχουν ενημερώσει το ΔΣ για το τι μπορεί να κάνει ο κάθε συνάδελφος.

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ 
ΛΟΥΚΑΝΙΚΑΚΙΑ

Σφολιάτες 

ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΠΙΤΑΚΙΑ 
ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ 
ΠΙΤΕΣ-ΧΟΡΤΟΠΙΤΑΚΙΑ


Σαλάτες 

ΡΩΣΙΚΗ 
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ 
ΛΑΧΑΝΟΣΑΛΑΤΑ
Συνοδευτικά 
ΡΥΖΙ 
ΓΙΓΑΝΤΕΣ 
ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ 
ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Επίσης, καλό είναι μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι να έχουν δηλωθεί διαθεσιμότητες και για τις υπόλοιπες εργασίες (στήσιμο αίθουσας, σερβίρισμα, κουζίνα, καθάρισμα).

Γλεντάμε όπως αγωνιζόμαστε: συλλογικά.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Πρόεδρος                    Η Γραμματέας


Φώτης Μαντζώρος    Λεμονιά Ευστρατουδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου