Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ: ελεύθερες πτήσεις 2... από, για και με αφορμή την Ικαριά!



Parassinication (παρασυνείκασα = σάστισα), ένα ικαριώτικο παράλληλο σύμπαν σε καλεί να το ανακαλύψεις... Να ακούσεις τι λένε στον Παράδεισο, ο Θεός, ο Αδάμ και η Βαγγελιώ. Να μάθεις ποιες είναι οι αρχές της πιτσιρΙκαρίας και ποια η στιγμή της αλήθειας για τις Καριωτίνες. Να θυμηθείς την πρώτη πρώτη μνήμη σου και την αλεικόντιση. Να φορέσεις Karres Vouitton και να πας σε ένα πανηγύρι με αλυτρωτικές τάσεις. Να πληροφορηθείς τι δουλειά έχει η Μέρκελ πρωινιάτικα στην Ικαρία. Να ζήσεις με το αξάδι και την αλλαξά. Να μυρίσεις τον γάλανθο και την παιώνια.
Οι ιστορίες, το σήμερα, ο Καριώτικος, ο Έρως, ο Φάκελος Καριωτίνα, τα λαογραφικά και άλλες πολλές διαδικτυακές απόπειρες γραφής... από, για και με αφορμή την Ικαριά!
200 κείμενα από τις καθημερινές ελεύθερες πτήσεις του ikariamag.gr

Κυκλοφορεί στην Ικαρία (από 21/7) και στο ikariastore.gr. Παραγγείλτε το ηλεκτρονικά από εδώ ή σε προσφορά μαζί με το 1ο βιβλίο ελεύθερων πτήσεων από εδώ.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
20 & 21 Ιουλίου: Ελεύθερες πτήσεις 2 & Ικαριακό Παντοπωλείον στο Spiti Cocktail Bar στην Αθήνα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

12 Αυγούστου, 10:30 το βράδυ, πάρτι παρουσίασης του βιβλίου αλλά και το καλοκαιρινό πάρτι του ikariamag.gr στο Δεντρόσπιτο στον Χριστό Ραχών Ικαρίας. Το βιβλίο θα παρουσιάσουν η ηθοποιός Τζένη Μπότση, ο φιλόλογος – ιστορικός Σήφης Στενός και η δημοσιογράφος Ρένια Τσιτσιμπίκου. Σύντομα νεότερα.

ikariamag.gr|από, για και με αφορμή την Ικαριά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου