Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Επισκόπηση Τύπου

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΥΓΗ: 1.381.022 ΑΝΕΡΓΟΙ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.
Ανώμαλη κυβερνητική προσγείωση μετά την Ουάιγκτον.27,6% Ανεργία τον Μάιο.64,9% Ανεργία των νέων. 1 στις 3 γυναίκες στην ανεργία---Αλ.Τσίπρας: Οι απολύσεις και η διάλυση Υγεάις-Παιδείας δεν είναι η ουρά αλλά η καρδιά του Μνημονίου----Προαναγγελία Μιχελάκη: Νέες οριζόντιες περικοπές σε δήμους και Δημόσιο τον Δεκέμβριου---Τα όνειρα πνίγονται στη Λαμπερντούζα. Κύματα μεταναστών από την Αφρική στο ιταλικό νησί---Ομπάμα προς Σαμαρά: Όχι μονοδιάστατα στη λιτότητα, αλλά συνεχίστε τις μεταρρυθμίσεις---Κατασχέσεις εξπρές για χρέη πάνω από 5000 ευρώ στα ταμεία---Στα βενζινάδικα μεταφέρει το κόστος η Motor Oil---Στα χέρια κερδοσκοπικών funds οι περιουσίες των δανειοληπτών---Βρέθηκε χαμένη ταινία του Όρσον Ουέλς στην Ιταλία.


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΟΜΠΑΜΑ: ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑ. 
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρέσχε στήριξη στην Αθήνα και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει υπέρβαση της κρίσης---Ρύθμιση οφειλών στα Ταμεία ή κατάσχεση. Ένα μήνα μετά τη βεβαίωσή τους-Σκέψεις για αφαίρεση συντάξιμων ετών----Εκστρατεία καθαρισμού από τα γράφιτι στον Δήμο Αθηναίων ----Εταίροι των ΗΠΑ μιλούν για αίσθηση πανικού, μετά το κλείσιμο πρεσβειών----Στρατιωτικά νοσοκομεία στις εφημερίες----Κοπανατζήδες τα 2/3 των υπαλλήλων του ΕΟΤ και του ΕΤΕΑ.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ Α.ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ:ΜΕ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ----Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ. Ισχυροί επικίνδυνοι ανταγωνισμοί πίσω από τις διακηρύξεις---Σεισμός στην Αμφίκλεια: Ζημιές σε πάνω από 300 σπίτια.


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:ΦΩΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ.
Τελεσίγραφο του Λευκού Οίκου σε Μέρκελ και Σόιμπλε για την Ελλάδα. Διαφορετική λύση θέλουν οι ΗΠΑ, χωρίς εμμονή στη λιτότητα και με αληθινή ανάπτυξη, που θα ανοίξει δουλειές για τους ταλαιπωρημένους του μνημονίου. Και οδηγία για τη διαχείριση του χρέους---Ο Γιώργος στη Σάμο τρώει αστακούς---Κόλλησε το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων για 4000 θέσεις εργασίας---Εθνική τραγωδία: Αλίμονο στους νέους. Το 64,9% χωρίς ελπίδα!---Σε συναυλία «μαύρη» και ο Πλούταρχος.


ΕΘΝΟΣ:ΔΟΓΜΑ ΟΜΠΑΜΑ.
Στηρίζει την ελληνική προσπάθεια για ανάκαμψη.Αδειάζει τη γερμανική συνταγή της λιτότητας. Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Σαμαρά με τον πρόεδρο των ΗΠΑ---Έρευνα στον ΕΟΤ:Τουρίστες οι 7 στους 10 υπαλλήλους----Συναυλία με νέο σουξέ φοφοδιαφυγής---Πέντα ιδέες για τη νέα Θεσσαλονίκη---Καλημέρα Βιετνάμ.Κρύβονταν στη ζούγκλα 40 χρόνια

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
Διπλό μήνυμα Ομπάμα: Στήριξη σε Ελλάδα, αιχμές για Γερμανία---Στο δίχτυ της εφορίας οι τραπεζικοί λογαριασμοί επιχειρήσεων----Αίσιο τέλος στο θρίλερ της πώλησης του ΟΠΑΠ.Τη Δευτέρα οι υπογραφές---Η μαύρη εργασία εκτινάσει στο 27,6% την ανεργία----7 στους 10 υπαλλήλους του ΕΟΤ κάνουν κοπάνα----Αλεξ/πολη: Ενώ ο Πλούταρχος τραγουδούσε το ΣΔΟΕ εντόπισε 916 αθεώρητα εισιτήρια.Συναυλία φοροδιαφυγής---Τέλος εποχής για το θρυλικό Love boat---Οργή Γάλλων για τη χλιδή της Τριερβελέρ στην Ερμιόνη.Σάλος για τις ελληνικές διακοπές της κας Ολαντ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ:ΟΜΠΑΜΑ: ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΚΑΒΕΤΕ.
Σαφής εντολή στον Σαμαρά να συνεχίσει τη συνταγή της τρόικας.----Στοιχεία-κοροϊδία για την ανεργία---Ανειδίκευτοι εργαζόμενοι οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί;--- Και τα φορτηγά θα καταθέτου πινακίδες---Ο πληθυσμός στα κριτήρια σφαγής στους δήμους---Ζιν: το ευρώ καταστροφή των αδυνάτων---Πήρε 1 εκατ.ευρώ η Goldman Sachs για το Ταμιευτήριο.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΜΗΝΥΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Έδωσε εγγυήσεις και ζήτησε στήριξη από τις ΗΠΑ ο Αντώνης Σαμαράς----Νέο ρεκόρ ανεργίας τον Μάιο----Υπουργείο Υγείας: Κλείνει και τα ψυχιατρικά---Οι ιδιώτες κερδίζουν το ΕΚΑΒ αιμορραγεί---Φοροδιαφυγή: Καλοκαιρινές αρπαχτές---Στην Επίδαυρο οι «Τραχίνιες»---Κατάκολο: Νερό μόνο για τα κρουαζιερόπλοια---Νησία Ανατ. Αιγαίου: Οι μετανάστες σε σκηνές.


ΤΑ ΝΕΑ: ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΙΤΟΤΗΤΑ.
Στη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό ηχηρή παρέμβαση Ομπάμα.Σαμαράς: οι θυσίες είναι τεράστιες, αλλά δεν θα είναι μάταιες---Φοροδιαφυγή:Τα μαύρα εισιτήρια του σουξέ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου