Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Νηπιαγωγείων Αγίου Κηρύκου: Απόφαση Γενικής Συνέλευσης 1/10/2013

ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 

Άγιος Κήρυκος, 01/10/2013

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 
1ου & 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ 
ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ

ΠΡΟΣ: - ΜΜΕ
Σήμερα, Τρίτη 01/10 και ώρα 17:00, πραγματοποιήθηκε κοινή Γενική Συνέλευση των δύο Συλλόγων και αποφασίστηκε ομόφωνα η λήξη της κατάληψης στα δύο Νηπιαγωγεία Αγίου Κηρύκου η οποία συνεχιζόταν για 3η εβδομάδα.

Μετά το χθεσινό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας για την πρόσληψη δύο αναπληρωτών νηπιαγωγών στη Β’ Σάμου (Ικαρία – Φούρνοι), την δημοσίευση του πίνακα με τα ονόματα των εκπαιδευτικών και την περιοχή τοποθέτησής τους, αποφασίσαμε να ανοίξουν τα σχολεία από αύριο Τετάρτη 02/10. Μέχρι την άφιξη των δύο εκπαιδευτικών θα λειτουργούν με όλα τα παιδιά (νήπια και προνήπια) ως κλασσικό τμήμα (πρωινή ζώνη) και στη συνέχεια θα λειτουργήσει και το ολοήμερο.

Η ανακοίνωση αυτή του Υπουργείου Παιδείας χθες το βράδυ, ήταν μια σπουδαία νίκη στον δύσκολο και επίμονο αγώνα μας. Ύστερα από πιέσεις, ανακοινώσεις, διαμαρτυρίες και αμέτρητα τηλεφωνήματα, αλλά κυρίως με την καθημερινή μας παράσταση στα δύο σχολεία, δικαιωθήκαμε και καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την φοίτηση όλων των παιδιών στα δύο σχολεία μας.

Αποφασισμένοι και ενωμένοι, εμείς οι γονείς μπορούμε να καταφέρουμε πολλά για το καλό των παιδιών μας. Θα θέλαμε, τέλος, να ευχαριστήσουμε όσους συμπαραστάθηκαν στις κινητοποιήσεις μας και συνέβαλλαν στην επίτευξη του στόχου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου