Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Αγίου Κηρύκου :Λειτουργία του Ολοήμερου τμήματος του Σχολείου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου Δημοτικού Αγίου Κηρύκου 
 Τηλ-2275022890 / Fax – 2275022993 
Email: goneisdimotikou1@gmail.com 

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 21
 Άγιος Κήρυκος: 14/10/2013


Προς: 1. Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων Τμήμα ' Προσωπικού Διορισμών (t09ppe1a@minedu.gov.gr
2.Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου Υπ, όψιν Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Β. Αιγαίου Κυρίας Κοντέλλη Αδαμαντίας - (mail@vaigaiou.pde.sch.gr
3. Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου 
Υπ, όψιν Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου Κύριου Παναγιώτη Ζαβουδάκη ( mail@dipe.sam.sch.gr )
 Κοινοποίηση : Διεύθυνση 1ου Δημοτικού Σχολειού Αγ. Κηρύκου

Θέμα: «Λειτουργία του Ολοήμερου τμήματος του 1ου Δ. Σχολείου Αγ. Κηρύκου»

Αξιότιμοι Κύριοι & Κυρίες

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας πληροφορηθήκαμε ότι με τηλεφωνική εντολή του ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Σάμου, συγχωνεύει τα δυο ολοήμερα τμήματα του 1ου δημοτικού Αγίου Κηρύκου σε ένα ολοήμερο τμήμα, γιατί μένει κενή μια θέση λόγω απόσπασης εκπαιδευτικού.

Χωρίς να υπάρχει παράλληλα καμία ενημέρωση για τον τρόπο και τον χρόνο που σχεδιάζει η διεύθυνση να καλύψει την κενή θέση. Με αποτέλεσμα για να μην χαλάσει η «εύρυθμη λειτουργία» να συγχωνεύει σε ένα τμήμα 52 παιδιά, με ένα δάσκαλο και αυτόν μέσω ΕΣΠΑ. Μετατρέποντας το σχολείο σε χώρο φύλαξης αναστατώνοντας για άλλη μια φορά τα παιδιά και τους γονείς με την αλλαγή για πολλοστή φορά στο πρόγραμμα τους.

Θεωρώντας απαράδεκτο ένα μήνα μετά την έναρξη της σχολικής περιόδου να μην έχει διασφαλιστεί από τις υπηρεσίες σας η εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, ζητάμε την άμεση παρέμβαση σας και την τοποθέτηση αναπληρωτή εκπαιδευτικού για την αντιμετώπιση του σοβαρού αυτού προβλήματος, καθώς και την κάλυψη όσων ειδικοτήτων λείπουν έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία και του τμήματος αυτού.

Αναμένοντας τις άμεσες ενέργειες σας, σας γνωρίζουμε ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε ενημέρωση μέχρι την Παρασκευή 18/10/2013, εκ το πραγμάτων οδηγούμαστε σε κλιμάκωση των αντιδράσεων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου