Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Επισκόπιση Πρωϊνού και Απογευματινού Τύπου: Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013




Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013



Η ΑΥΓΗ: Σφραγίδα αποτυχίας με τρεις υπογραφές - Τράπεζα Ελλάδος: Σε ύφεση άλλα δύο χρόνια. Ο διοικητής της ΤτΕ ζητάει να παραμείνει στις τράπεζες και το περίσσευμα 8-9 δις της ανακεφαλαιοποίησης - ΔΝΤ: Κούρεμα και νέα μέτρα - Επιτροπή Βουλής: Μη βιώσιμο το δημόσιο χρέος. Ψευδαίσθηση η αναμονή για επιστροφή στις αγορές το 2014. Αναπόφευκτος ο νέος δανεισμός, αλλά δεν λύνει το πρόβλημα----Στήνουν προβοκάτσια – ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ – Τι συζητά ο Σαμαράς με συμβούλους του στο Μαξίμου – Η «νομική» κάλυψη Βενιζέλου και ο ρόλος Δένδια και Αθανασίου – Αντιδράσεις φιλελεύθερων στελεχών της Ν.Δ.----Συλλαλητήριο για την Παιδεία στις 12.00 στα Προπύλαια – Με αργία απειλεί ο Αρβανιτόπουλος τους υπαλλήλους αν δεν απογραφούν μόνοι τους----ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ – Πάγος Κομισιόν στα νοικοκυριά----Προς νέα φοροεπιδρομή----Ψάχνουν τις άδειες οπλοφορίας πέντε βουλευτών της Χ.Α.----Ο αγαθός κυβερνήτης Ιωάννης Μεταξάς! ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ----Αποχαρακτηρίζουν και χαρίζουν δάσος ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ----ΑΠΕΔΩΣΕ Η ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ – Κυβερνητική αναδίπλωση για τη λίστα Λαγκάρντ.



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Παζάρια με τρόικα ερήμην Στουρνάρα – Το ΠΑΣΟΚ πιέζει να δεσμευθεί η κυβέρνηση ότι δεν θα δεχθεί νέα μέτρα----ΔΝΤ: ανάγκη μέτρων 6,7 δισ-----Με σφραγίδα Κομισιόν, η Olympic Air στην Aegean Airlines----Σε αδιέξοδο χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων – Με την καταβολή ΦΠΑ τριών ετών----Ανοίγει στη Βουλή συζήτηση για Χ.Α. – Σχετικά με «προνόμια» και χρηματοδότηση – Την Τρίτη ψηφοφορία για άρση ασυλίας----Επικυρώθηκαν οι ποινές για «Βαριοπούλα» - Από τουρκικό Εφετείο----Αποδοκιμάστηκαν στη Λαμπεντούζα----Σε αργία οι υπάλληλοι ΑΕΙ που δεν δηλώνονται.



ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ γιατί συμμετείχαν σε κατάληψη του σχολείου τους - Στο 1ο ΕΠΑΛ της Λαμίας, η αστυνομία προχώρησε σε 20 προσαγωγές μαθητών, σε αυτόφωρη διαδικασία και σύλληψη των 8 - Καταδικαστική απόφαση από τις δικαστικές αρχές σε 6 μαθητές, που προβλέπει φυλάκιση από 20 μέρες έως και 4 μήνες----ΕΚΘΕΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ – Στρώνουν το χαλί για αυξήσεις στους φόρους κατανάλωσης----ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ – Να μη μείνει κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα και θέρμανση----Για την απεργία στις 23 Οκτώβρη με σχέδιο για δουλειά από τα κάτω----ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ – Απολογισμός για την οργάνωση αλληλεγγύης στο Φεστιβάλ----Τι καταψήφισαν στην ΟΛΜΕ;----ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΑΠΟ 9 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Από αύριο οι κοινές κινητοποιήσεις----ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ – Το ΚΚΕ καταδικάζει την επίθεση----ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «COCA-COLA 3E» - Με όπλο την αλληλεγγύη συνεχίζουν τον αγώνα----«Παύουν» πανεπιστημιακό επειδή έκανε το καθήκον του.



=====



ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ – Το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής ανατινάζει την αισιοδοξία Στουρνάρα – «Θα χρειαστεί νέα δανειακή σύμβαση με νέα μέτρα (που δεν αντέχει κανείς)» - Και βόμβα από τον Προβόπουλο στο Reuters: ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ----Έρχεται το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο-εφιάλτης----Γαλλία: Χτύπησε πρωτιά στις δημοσκοπήσεις η Λεπέν – ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ----Ξαφνικά η Βίκυ Σταμάτη στο Δαφνί----ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Νοσοκομείο στην Αγγλία ζητάει να προσλάβει μόνο Ελληνίδες νοσηλεύτριες----ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ – Απόγνωση από τους μικροομολογιούχους----Προσοχή! «Πλυθείτε, ξυριστείτε, ντυθείτε» - Το απίστευτο φιρμάνι του δημάρχου Οινουσών προς τους κατοίκους για το κρουαζιερόπλοιο (με Γερμανούς τουρίστες) που κατέπλευσε στο νησί----ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ 2! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ (!!!) ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ----Υγεία: Ενέσεις με κύτταρα από αιμοφόρα αγγεία θα θεραπεύουν σοβαρές παθήσεις.



ΕΘΝΟΣ: ΣΕ ΚΛΟΙΟ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ – ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤ Οι διάλογοι του συνδικαλιστή με τη διοικήτρια για τα 50.000 ευρώ----ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ – Ο «χρυσός αιώνας» του Περικλή στο Πέραμα – ΜΠΙΖΝΕΣ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑΡΧΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ----Ξεπούλημα λόγω… χρεοκοπίας της Χρυσής Αυγής – ΕΡΗΜΗ Ή ‘ΦΑΛΑΓΓΑ’ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ----ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ – Έκρηξη αγωνίας από πρωτοετείς----ΜΕΡΡΑ 6,7 ΔΙΣ. ΖΗΤΑ ΤΟ ΔΝΤ – ΕΩΣ ΤΟ 2016-----ΙΣΤΟΡΙΑ ΖΩΗΣ – Ο άστεγος του Κολωνακίου.



ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΑΠΟΛΥΕΙ 5.000 «διαθέσιμους» - ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΟ Α’ ΚΥΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ 12.500 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ: ΑΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ Ή ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΡΓΙΑ----ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: ΑΥΞΗΣΗ ΕΦΚ ΣΤΟ ΝΤΙΖΕΛ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΦΠΑ 23%! ΜΕΤΡΑ-ΣΟΚ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ----«ΤΡΙΠΛΟ» ΔΑΝΕΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΑΜΕΙΟ----Ηλεκτρονική κάρτα προσόντων για εργασία στην Ε.Ε. – ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ----ΠΡΟΣΤΙΜΑ-ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ – ΟΙ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΗΔΗ 50 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ----Η Aegean Airlines εξαγοράζει την Ολυμπιακή – «Ο.Κ.» ΑΠΟ Ε.Ε.----Γ. ΠΟΤΑΜΙΑΝΟΣ – ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΒΕΝΕΤΙΑ----Οι Τούρκοι… έστειλαν την κορβέτα «Χάλκη» στην Τζια! ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ----Η Μπάρτσα φλερτάρει τον Σαμαρά – ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΛΤΙΚ ΛΗΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ «2014»----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΙΖΟΣ – ΟΥΡΕΣ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΗΓΗ!



ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΝΕΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ – Χάρισαν τις άδειες TV στους καναλάρχες! Μετά το θάψιμο της λίστας Λαγκάρντ, που επιβεβείωσε χτες το ΣΔΟΕ----Από σήμερα 497.000 οικογενειακά επιδόματα----Και νέες διώξεις χρυσαυγιτών για προδοσία----Νόμπελ Χημείας στην πληροφορική…----Διαψεύδει τις απολύσεις δημ. Υπαλλήλων που θα γίνουν----Ακριβότερο ντίζελ κίνησης ζητάει η Κομισιόν----Ενώθηκε η Aegean με τα φτερά της Ολυμπιακής----Υπηρεσία της Βουλής «αδειάζει» ένα νέο δανεισμό.





Συντάκτης: Δέσποινα Καζαντζιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου