Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Επισκόπιση Πρωϊνού και Απογευματινού Τύπου: Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013


Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2013


Η ΑΥΓΗ: Πικρό ποτήρια για τον Σαμαρά - Νέα μέτρα μέχρι τον Δεκέμβριο για χρηματοδοτικό κενό 6 δισ. το 2014 ζήτησε από Σαμαρά και Στουρνάρα ο Τόμας Βίζερ - Σχέδιο του γερμανικού υπ. Οικονομικών για δημοσιονομικό κενό 4 δισ. το 2013 και δανειακές ανάγκες 10 δισ. μέχρι το 2016----ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ – Οι Έλληνες εκπαιδευτικοί εργάζονται περισσότερο από τους Ευρωπαίους----Χιλιάδες τρομοκράτες βλέπει ο Δένδιας – ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ « ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ»----Το 2010 ο Βορίδης δεν καταδίκαζε τη βία… ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ----Προάγγελος εφόδου στην ΕΡΤ ΕΝΩ Η ΔΤ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ----ΙΚΑ: Με ρυθμούς έως 2% μειώνεται κάθε μήνα η απασχόληση----ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΚΟΜΙΣΙΟΝ – Η Ευρωπαϊκή Αριστερά «αγκαλιάζει» την υποψηφιότητα Τσίπρα----ΠΕΘΑΝΕ Ο Γ. ΖΟΥΡΜΟΥΖΙΑΔΗΣ – Απώλεια για επιστήμη και πολιτική.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Οι τρεις νάρκες της διαπραγμάτευσης – Ρύθμιση χρέους μετά τις ευρωεκλογές, απόρριψη των ελληνικών προτάσεων για κενό, εμμονή σε νέα μέτρα----Συμφωνία στο παρά 5’ για το χρέος στην Αμερική – Βρήκαν προσωρινή λύση----Μια ιστορία που εκθέτει την Ελλάδα – Μισθοδοτούνται δύο δημοτικοί υπάλληλοι καταδικασμένοι για δολοφονία----Ενδιαφέρων Κινέζων και Καναδών για το «Ελ. Βενιζέλος» - Διαβουλεύσεις με ΤΑΙΠΕΔ----Ερήμην της Πολιτείας ο εορτασμός στο Άγιον Όρος.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ – ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ απάντηση στις συλλήψεις εργαζομένων – ΚΚΕ: Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να ορθώσουν τείχος απέναντι στο αυταρχισμό και το δόγμα "νόμος και τάξη", που επιστρατεύει η κυβέρνηση ενάντια στους δίκαιους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες----ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΕΙ – Αναγκαία η συμπόρευση με το εργατικό κίνημα----ΠΑΜΕ – όλοι στην απεργία στις 6 Νοέμβρη----ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ – Παλεύουμε για την εξουσία που θα είναι πρωταγωνιστής ο λαός----«Έφυγε» ο Γιώργος Χουρμουζιάδης.



=====

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ χωρίς παυσίπονα! Σταθερό το χαράτσι σε φθηνές, μεσαίες περιοχές – Εκτοξεύεται από τα 3.251 έως 4.500 ευρώ το τμ – Και επανάσταση 60 «γαλάζιων» κατά Σουρνάρα για τα αγροτεμάχια----Βόμβα του Άδωνη – 10.000 ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ----«Αν γίνει μεγάλος σεισμός» - Δηλώσεις-σοκ από τον Βασίλη Παπαζάχο για τα επικίνδυνα κτίρια που δεν έχουν ελεγχθεί----Από… μία κλωστή η παραγραφή για τον Παπακωνσταντίνου – «Λίστα Λαγκάρντ»: Η μπάλα στον Άρειο Πάγο----Άλλα αντ’ άλλων από τον Γιώργο (Παπανδρέου) με σόου στο Bloomberg----Με ηχηρές απουσίες η άρση ασυλίας βουλευτών της Χ.Α.----Αφόρητες πιέσεις για επιπλέον μέτρα 6 δις ευρώ – Ο Σαμαράς στον «Πυρπολητή» (μετράει στιγμές)----Επίδομα θέρμανσης: Ο χρυσός οδηγός για τους διαχειριστές των πολυκατοικιών.

ΕΘΝΟΣ: ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΛΛΗ – ΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ----ΓΙΑΦΚΑ-ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΒΙΛΑ – Φύλλο και φτερό το Μουσείο με τα όπλα από την Αντιτρομοκρατική----ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΗΠΑ – Συμφωνία για το χρέος στο παρά 5’----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΡΟΪΚΑ – Όχι νέα μέτρα, τηρήστε τις δεσμεύσεις σας.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Σκάνδαλο με τα εφάπαξ στις ΔΕΚΟ – ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΟΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ – ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ αιτήσεων την τελευταία τριετία "προωθήθηκαν" στη λίστα αναμονής σε βάρος άλλων δικαιούχων, για να αποφευχθούν οι μνημονιακές μειώσεις ύψους 38,5%----«ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ» ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑ – ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΟΖ, ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΠΓΔΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ----ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – Με… πτυχίο ο άνθρωπος των συσσιτίων----ΛΗΣΤΕΨΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ 40ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ----Στο τέλος του 2013 «κληρώνει» για δάνειο χωρίς μέτρα – ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕ Ο ΒΙΖΕΡ ΤΟΥ EURO WORKING GROUP ΜΕ ΣΑΜΑΡΑ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ----Δημοψήφισμα και στις ΗΠΑ πρότεινε ο Παπανδρέου! ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ----ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ – ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ «ΜΟΥΣΕΙΟ» ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΛΛΗ----ΣΤΟ TAXISNET – Σε λειτουργία η ηλεκτρονική διόρθωση του Ε9----Με τη φανέλα της ΑΕΚ ο Βουτσάς – ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ----ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ - ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΛΛΙΑ.
 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ – 60 ΚΛΑΔΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ – Όλο το σχέδιο συγχωνεύσεις με περικοπές σε επίδομα, εφάπαξ----Κομαντατούρα η βίλα του Πάλλη----Χωρίς ασυλία οι 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής----Πτυχιούχοι το 7,5% των αστέγων της Αθήνας----Ήρθε και ζητά νέα μέτρα ο Βίζερ----Ο Σκανδαλίδης στηρίζει, η Σώτη δυσφορεί με τον Σημίτη.

ΤΑ ΝΕΑ: Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ - Ξαφνικός χειμώνας – Σκηνικό σύγκρουσης στήνει ο Τόμσεν----ΓΙΑ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ – Κατασχέσεις από 50.000 λογαριασμούς καταθέσεων----ΕΥΠ: «Ελάτε να ελέγξετε τους κοριούς»----Μουσείο Ναζί το σπίτι του Πάλλη----ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ – Κοντά σε συμφωνία για τη διακοπή χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής----Καθολικό «ναι» στην άρση ασυλίας----Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – Η νίκη του Ομπάμα ανάσα για τις αγορές----ΥΓΕΙΑ – Οι απινιδωτές σώζουν τρεις στους τέσσερις.


Συντάκτης: Δέσποινα Καζαντζιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου