Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Επισκόπιση Πρωϊνού και Απογευματινού Τύπου: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013


Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΥΓΗ: Γύπες σε 70 δις κόκκινα δάνεια – Σε «κακές τράπεζες» (bad banks) φορτώνουν οι ελληνικές τράπεζες τα «κόκκινα δάνεια» βάζοντας στη διαχείρισή τους ακόμη και ιδιώτες – Δραματικές συνέπειες για νοικοκυριά και επιχειρήσεις προμηνύει η μεταφορά των «κόκκινων δανείων» σε ξένα «κοράκια», σε συνδυασμό με την πιθανή άρση του παγώματος των πλειστηριασμών και την πλήρη απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθώσεων----Στη φυλακή ο αρχηγός και υπαρχηγός----ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ – Τραγωδία στη θάλασσα με 130 νεκρούς----ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ – Νέα πενθήμερη απεργία κατά της διαθεσιμότητας----ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Πήγαν να συσκοτίσουν και τη «Δι@ύγεια» - ΣΥΡΙΖΑ: «Απαράδεκτο» - Βολές ΠΑΣΟΚ κατά υπουργού και… ΣΥΡΙΖΑ----ΤΣΙΠΡΑΣ-ΣΟΥΛΤΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – Μέτωπο κατά ναζισμού και λιτότητας.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: Το Πέραμα «δένει» τη Χρυσή Αυγή – Προσχεδιασμένη η επίθεση κατά των μελών του ΚΚΕ, διαπιστώνεται σε δικογραφία της Κρατικής Ασφάλειας----Μιχαλολιάκος και Παππάς στη φυλακή – Τι υποστήριξαν απολογούμενοι----Τραγωδία Αφρικανών προσφύγων – Τουλάχιστον 133 έχασαν τη ζωή τους σε φλεγόμενο πλοιάριο κοντά στη Λαμπεντούζα----Η Τουρκία θα αγοράσει πυραύλους από την Κίνα – Πιθανές εντάσεις με τις ΗΠΑ----Κρίσιμη διαπραγμάτευση για τα πετρέλαια.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ – Τα συλλαλητήρια βρίσκονται σε εξέλιξη από την Τετάρτη σε διάφορες πόλεις, κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική – Να γίνουν εφαλτήριο για την αντεπίθεση και σταθμός στην κλιμάκωση με την απεργία στις 23 Οκτώβρη----Επαγρύπνηση απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τη θεωρία των δύο άκρων----«ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ» - ΚΚΕ: Όχι ενσωμάτωση της απόφασης-πλαίσιο της ΕΕ για τα «δύο άκρα»----ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ – Κινητοποίηση χτες στο υπουργείο Παιδείας----ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ-ΜΠΑΪΝΤΕΝ – Αέριο, Κυπριακό και Ελληνοτουρκικό στο τραπέζι----ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας----Τι δουλειά έχουν τα περιπολικά στα σχολεία;----ΜΕΡΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΣΟ – Οι δραστηριότητες του ΠΑΜΕ----ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΟΓΑ Κόβουν την προνοιακή σύνταξη σε 95χρονη!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΥΨΗΛΗ ΠΥΛΗ με γιαταγάνι- Ο Νταβούτογλου στην… αναμπουμπούλα χαίρεται – Εκβιάζει με μουφτή και τζαμιά (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη) για να ανοίξει τη Σχολή της Χάλκης – Και προκλητικά μαθήματα στην Ελλάδα: Να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της!----ΠΡΟΣ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ – Το κυπριακό ζήτημα θα λυθεί (!!!) με δημοψήφισμα, λέει ο Βενιζέλος---ΣΟΚ 1 – Το κόλπο με την εκχώρηση ακινήτων για χρέη----ΣΟΚ 2 – «Χαλάζι» τα χαράτσια μέχρι τον Φεβρουάριο του 2014----ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΛΕ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΩΝ – ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ Έδωσαν φρουρά στους «αστέρες» που… πυροβολούν τη Χρυσή Αυγή – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ----Ο άνθρωπος του Γιωργάκη μέλος στο Δ.Σ. της ΝΕΡΙΤ – Ο φίλος του Θ. Καρούνος----Φ. Κόλλιας: Μαθητευόμενοι μάγοι----Σ. Καλεντερίδης: Η αμυντική βιομηχανία----Υγεία: Θαυματουργό φάρμακο για τη χοληστερίνη χωρίς τις συνήθεις παρενέργειες.

ΕΘΝΟΣ: Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ – ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΚΑΙ Ο ΧΡ. ΠΑΠΠΑΣ – Θέατρο από τα «γεράκια» του νεοναζισμού μπροστά στη Δικαιοσύνη----Η απολογία του Πατέλη που έδεσε τον Μιχαλολιάκο – ΤΟΥΣ «ΕΚΑΨΕ»----ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – Νέα στοιχεία-σοκ για τις «Νύχτες των Κρυστάλλων»----Φορολογικά έσοδα-ρεκόρ τον Σεπτέμβριο – ΑΥΞΗΣΗ 17,7%----ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Τραγωδία με 130 νεκρούς στην Ιταλία----ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΟΚ 1-1 Τον έσωσε ο Σαλπιγγίδης.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Έξω «νταήδες» μέσα… αρνάκια οι αρχηγοί της συμμορίας – ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ «ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ» ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΛΑΓΟΣ, ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΑΠΠΑΣ – ΤΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.----«ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Η ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» - ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ----ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ “DELETE” ΣΤΟΝ ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ – ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ MICROSOFT ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ----Το πρώτο «ΑΤΜ» για φρέσκο γάλα – ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ 0,90 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ----Αναρτήθηκαν στο Ιντερνετ τα ραβασάκια του ΦΠΑ 2013 – ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΕ 5 ΔΟΣΕΙΣ----ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 1.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ – ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΑ 800 ΕΥΡΩ----Τραγωδία με λαθρομετανάστες στη Σικελία – 350 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ----Σάλπι-σμα πρόκρισης για ΠΑΟΚ – ΙΣΟΦΑΡΙΣΕ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΚΜΑΑΡ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ για γιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό – Αλλαγές σε ωράρια, συμβάσεις – Και ιδιώτες στο δημόσιο σύστημα----«Προφυλάκισε» τον Μιχαλολιάκο ο Πατέλης – ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ----ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ – Ο διοικητής δεν είδε και δεν άκουσε…----ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ - Η φτώχεια πνίγηκε στ’ ανοιχτά του πλούτου----2.000.000 οι άνεργοι το 2016, λέει η ΓΣΕΕ----Βροχή τα ραβασάκια Εφορίας ως τον Δεκέμβριο----Τριήμερο βινυλίου στην Τεχνόπολη----Αναστήθηκε στο 92’ ο ΠΑΟΚ.

ΤΑ ΝΕΑ: Σιγά, ο φύρερ κοιμάται… «Κοιμήθηκα νωρίς το βράδυ του φόνου και ξύπνησα στη μία το μεσημέρι. Δεν ξέρω τίποτα» - Ψέματα και αντιφάσεις που οδήγησαν τον Μιχαλολιάκο στη φυλακή – Προφυλακίστηκε και ο Παππάς – Αποκήρυξε τη Χρυσή Αυγή η Μαρίν Λεπέν----ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ – Ένα απέραντο νεκροταφείο μεταναστών----ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΞΗ – «Διαύγεια» με σύγχυση και παρεξηγήσεις----Έως 10% κάτω τα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων – ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ----Δύο διαγωνισμοί και δημοπρασίες για τη ΛΑΡΚΟ – ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ----ΑΛΚΜΑΑΡ-ΠΑΟΚ 1-1 Λύτρωση με Σαλπιγγίδη στο τελευταίο λεπτό.


Συντάκτης: Δέσποινα Καζαντζιάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου