Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Νέα ταλαιπωρία στην ακτοπλοΐκή σύνδεση

Νέα ταλαιπωρία περίμενε χθες το πρωί τους επιβάτες του πλοίου «Ταξιάρχης», που ταξίδευε από τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο για Λαύριο, λόγω βλάβης στην κύρια μηχανή του πλοίου.

Η βλάβη οδήγησε τη ΝΕΛ στο να ακυρώσει και το χθεσινό, της Τετάρτης 28 Μαΐου, δρομολόγιο από Λαύριο για Άγιο Ευστράτιο και Λήμνο, ενώ ανακοίνωσε και την ακύρωση του δρομολογίου του πλοίου «Θεόφιλος» από Καβάλα για Λήμνο - Μυτιλήνη - Χίο - Σάμο - Ικαρία, λόγω προβλήματος ανεφοδιασμού του πλοίου με καύσιμα.

Οι επιβάτες που ταξίδευαν από Λήμνο για Λαύριο, υπέστησαν μεγάλη ταλαιπωρία, καθώς το πλοίο στο μεγαλύτερο διάστημα της διαδρομής του ταξίδευε με μία μηχανή, με αποτέλεσμα να ταξιδεύει με εννέα κόμβους την ώρα και το ταξίδι να διαρκέσει περισσότερο από 15 ώρες.

Οι τελευταίες εξελίξεις δημιουργούν αρνητικό κλίμα στο νησί, καθώς για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η ΝΕΛ προχωρά στην ακύρωση του δρομολογίου του πλοίου «Θεόφιλος», ενώ μεγάλη ταλαιπωρία περίμενε τους 86 επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήριο, οι 29 εκ των οποίων με προορισμό τη Λήμνο.

Αν και η ΝΕΛ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι οι 86 επιβάτες θα προωθηθούν στον προορισμό τους με κάθε δυνατό τρόπο, αυτό δεν είχε καταστεί μέχρι χθες δυνατό, καθώς δεν υπάρχει άλλο μέσο που να μπορεί να τους μεταφέρει.


emprosnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου