Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση ενδιαφέροντος κτηνοτρόφων Ν.Σάμου. Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων

ΕΠΕΙΓΟΝ

Σάμος: 19 / 3 / 2012

Αρ. Πρωτ.: 1288


Προς:

Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Σάμου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝ/ΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΜΟΥ
ΤΜΗΜΑ: ΦΥΤΙΚΗΣ κ. ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Ταχ/κή Δ/νση: Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη 1
Ταχ. Κώδικας : 83 100

Πληροφορίες: Μαλαγάρης Π.
Τηλέφωνο: 2273353439 & 2273080401-2273022253

FAX: 2273080406

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Π.Ε. ΣΑΜΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ 3.1. « ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΦΥΛΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ» ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ 214 ΤΩΝ ΑΓΡΟΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ.


Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι της Π.Ε. Σάμου, εφόσον διατηρούν στην εκμετάλλευσή τους τις απειλούμενες αυτόχθονες φυλές αγροτικών ζώων, για τις οποίες προβλέπεται ενίσχυση στα πλαίσια του μέτρου των γεωργοπεριβαλλοντικών ενισχύσεων 214 (όπως τις φυλές βοοειδών :Ελληνική Βραχυκέρατη, Ελληνικός Βούβαλος, τις φυλές προβάτων: Σαρακατσάνικο, Ικαρίας και την φυλή του Εγχώριου Ελληνικού Χοίρου), να υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης στο μέτρο 3.1., της Διατήρησης Απειλούμενων Αυτόχθονων Φυλών Αγροτικών Ζώων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σάμου και στα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και να λαμβάνουν βάσει του ΑΦΜ τους, προεκτυπωμένο από την ενιαία του 2011, το έντυπο της αίτησης ένταξης και το Σχέδιο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Σημειώνεται ότι οι προεκτυπωμένες αιτήσεις και ΣΠΔ θα αποστέλλονται άμεσα από την Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στα κατά τόπους Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής για την εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων που θα απευθυνθούν εκεί.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ενίσχυσης και των συνημμένων δικαιολογητικών είναι στις 4 /5/2012.

Για περισσότερες πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται, οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Σάμου (υπεύθυνος Μαλαγάρης Πολύκαρπος Γεωπόνος) στις ηλεκτρονικές Δ/νσεις (www.minagric.gr και www.agrotikianaptixi.gr ), στους Δήμους και Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής όπου έχει αποσταλεί για ανάρτηση 15 ημερών η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στην οποία αναφέρονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά, οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής των ενδιαφερομένων στο παραπάνω πρόγραμμα.



Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ
ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου