Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Ικαρία


Με νέο ανανεωμένο πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου απογειώνει αυτό που ξεκίνησε πέρυσι: ένα εκρηκτικό live!

Τρεις καταπληκτικοί μουσικοί επί σκηνής, πιο λαϊκότροπα μουσικά μονοπάτια και η δυνατή συμμετοχή του κόσμου κάνουν μοναδική την κάθε της παράσταση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, εμφανίζεται το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στις 23:00 στο Casmir Club στον Αρμενιστή Ικαρίας. Τιμή εισόδου:12 Ευρώ.


Τραγούδια από την επικείμενη δισκογραφική της δουλειά, ροκ διασκευές πασίγνωστων τραγουδιών και ισπανικές συχνότητες, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος», «Συνθήματα» και απογειώνεται με γνωστά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.

Κλασικά τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής λαϊκής σκηνής δημιουργούν μια δυνατή, ζωντανή ατμόσφαιρα όπου η συμμετοχή του κοινού είναι απαράμιλλη αξέχαστων εποχών.

Δεν λείπει η αναφορά στους δύο μεγάλους Μανώλη Ρασούλη και Νίκο Παπάζογλου με τραγούδια που συγκινούν και ξεσηκώνουν ερμηνευμένα με τη σπάνια χροιά και το προσωπικό στοιχείο που δίνει η Μελίνα στις παραστάσεις της.



Μαζί της:

Μανόλης Ανδρουλιδάκης – κιθάρα, τραγούδι

Ανδρέας Καραντίνης – μπουζούκι

Ανδρέας Σίκκης – πνευστά, κρουστά, τραγούδι

Ηχοληψία: Αγγελίνα Υφαντή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου