Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Εντονότατη διαμαρτυρία προς Εμπορικό Σύλλογο Σάμου



ΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ  ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ - ΦΟΥΡΝΩΝ  ΘΥΜΑΙΝΑΣ - ΧΡΥΣΟΜΗΛΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάμος 7 Νοεμβρίου 2012



« Εντονότατη διαμαρτυρία προς Εμπορικό Σύλλογο Σάμου »



Από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και δημοσιογράφους της Σάμου, ενημερώθηκα πως την περασμένη Κυριακή 4 Νοεμβρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου με την Βουλευτή του Νομού, από κοινού, προκάλεσαν μια σύσκεψη σχετικά με το ακτοπλοικό ζήτημα και την λήψη αποφάσεων για την αντιμετωπισή του.

Διαβάζω πως στη συγκέντρωση αυτή μίλησαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Εστίασης, των Ελαιοτριβέων κ.α., ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης «ΥΠΟΥΤΕΙΝΟΥΣΑ», Εκπρόσωποι και Πολιτευτές του ΚΚΕ – ΛΑΟΣ – ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ ενώ παρεβρέθηκε και εκπρόσωπος του Δήμου Σάμου.

Παρατήρησα επίσης πως εκεί βρίσκοταν και το σύνολο σχεδόν των δημοσιογράφων και Μέσων του νησιού μας.

Τέτοια πρόσκληση γι’αυτή την συγκέντρωση, δεν έλαβα ΠΟΤΕ.

Κατόπιν όλων αυτών των πληροφορίων θέλω να εκφράσω την ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΗ διαμαρτυρία μου και σαν ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ αλλά και ως ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ για την απαράδεκτη στάση σας να μην κληθούμε σε αυτή την σύσκεψη (ούτε εγώ αλλά ούτε και κάποιος συνεδελφος μου από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ) (ούτε και σαν δημοσιογράφος και Μέσο Ενημέρωσης της ηλεκτρονικής εφημερίδας ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ).

Φαίνεται πως έχετε λησμονίσει το αποτέλεσμα των τελευταίων εκλογών όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μια σημαντική δύναμη του Ελληνικού Κοινοβουλείου και μάλιστα στη Σάμο (όσο κανείς άλλος πολιτικός φορέας) έχουν την εντονότερη παρουσία με την ανάδειξη σημαντικών προβλημάτων!

Ξέρετε πολύ καλά σαν Εμπορικός Σύλλογος, πως εγώ προσωπικά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σας έχω ζητήσει να έχω ενημέρωση δείχνοντας το ενδιαφέρον του κόμματός μας, για τα προβλήματα του κλάδου σας στη Σάμο, χωρίς μέχρι τώρα να έχω πάρει καμιά απάντηση!

Γνωρίζετε πως σε όλες τις επισκέψεις των Βουλευτών μας στο νησί, είστε από τους πρώτους φορείς που ζητάμε συνάντηση και ενημέρωση.

Φαίνεται λοιπόν πως μας αγνοείται με ΕΥΛΑΒΕΙΑ.

Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα μεγάλα και σημαντικά προβλήματα του κλάδου σας αλλά και των κατοίκων του Νομού μας έτσι κι αλλιώς.

Απλά θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στα μέλη σας και τους πολίτες, τους χειρισμούς του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου σας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στον τομέα της γνωστοποίησης σε μας, πολλών από τα προβλήματα που υπάρχουν.

Η ευθύνη δεν είναι δική μας.

Φανταζόσαστε πως οι δικαιολογίες του τύπου «εκ παραδρομής» ή «...κακή συννενόηση» δεν θα πείσουν κανέναν.

Θα «ξεχνούσατε ή τον δημοσιογράφο, ή τον πολιτευτή!

Και τους δύο (2) μαζί λιγάκι δύσκολο!



Σας ευχαριστώ.



Γαρυφάλλου Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου