Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Σύλλογος Πολυτέκνων Σάμου Ικαρίας & Φούρνων: Παροχή Έκπτωσης Πολυτέκνων και Τριτέκνων οικογενειών στα Ταχύπλοα «ΜΥΚΟΝΟΣ» και « ΑΙΟΛΟΣ» που Δρομολογούνται από τον Ιούνιο στα Νησιά μας.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ – ΙΚΑΡΙΑΣ & ΦΟΥΡΝΩΝ

Γεφυράκι Σάμου, Τ.Κ. 83100 (Τηλ. 2273023900)

Προς: Βουλευτή Σάμου κ. Καλογερή Αγνή Σάμος 06 Απρ. 2013

Κοινοβουλευτικά Κόμματα Σάμου Αρ. Πρωτ. : 40

Θέμα: Παροχή Έκπτωσης Πολυτέκνων και Τριτέκνων οικογενειών στα Ταχύπλοα «ΜΥΚΟΝΟΣ» και « ΑΙΟΛΟΣ» που Δρομολογούνται από τον Ιούνιο στα Νησιά μας.

1. Σας γνωρίζουμε ότι από τον Ιούνιο εως και 15 Σεπτεμβρίου 2013 δρομολό-γιο στα νησιά μας θα εκτελούν τα ταχύπλοα των εταιρειών HELLENIC SEAWAYS «ΜΥΚΟΝΟΣ» και NEL LINES «ΑΙΟΛΟΣ».

2. Κατά την περισυνή περίοδο το ταχύπλοο «ΜΥΚΟΝΟΣ» παρείχε έκπτωση στους πολύτεκνους 50% εκτός της Α΄θέσης με καμπίνα και για τα καθημερινά δρο-μολόγια πλην του τριημέρου ( Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή), ενώ καθόλου έκπτωση δεν παρείχε στις τρίτεκνες οικογένειες.

3. Ο Σύλλογός μας επιθυμεί τη διαμεσολάβησή σας προκειμένου και οι δύο προαναφερθείσες εταιρείες να χορηγήσουν έκπτωση για όλες τις ημέρες και για όλες τις θέσεις ύψους 50% για πολύτεκνες οικογένειες και 40% για τις τρίτεκνες, ενέργεια που θα επιτρέψει σε περισσότερο κόσμο να επισκεφτεί τα ακριτικά νησιά μας, με αποτέλεσμα και τα πλοία να είναι πλήρη και οι τοπικές επιχειρήσεις που αναμένουν και στηρίζουν την επιβίωσή τους στον τουρισμό πραγματικά να αναπνεύσουν.

4. H εξακρίβωση των δικαιούχων της έκπτωσης να πραγματοποιείται για τις μεν πολύτεκνες οικογένειες με την επίδειξη θεωρημένης για το έτος 2013 Πολυτεκ-νικής Ταυτότητας για τις δε τρίτεκνες οικογένειες με την επίδειξη Πιστοποιητικού Οικογενειακής Κατάστασης σε ισχύ.

Με σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος 

Απόστολος Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου