Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ...ΙΚΑΡΙΑ: Ικαριώτικο 2μερο στην Αθήνα 14&15/06




Το καλοκαίρι μόλις μπήκε και οι διακοπές στην αγαπημένη μας Ικαρία πλησιάζουν. Και ενώ οι παραλίες του νησιού έχουν αρχίσει να αχνοφαίνονται στον ορίζοντα, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα ικαριώτικο διήμερο στην πρωτεύουσα για να φέρουμε την Ικαρία… ακόμα πιο κοντά!

Για ένα διήμερο, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιουνίου, εικαστικά, γεύσεις & προϊόντα αλλά και διάθεση Ικαρίας, όλα πάνε… Spiti!

Στο Spiti Cocktail Bar, Α.Παπανδρέου 9 στο Χαλάνδρι - Facebook Event

Περιεχόμενα 2μέρου:
- ΙΚΑΡΟΣ | Ο Μύθος: H τέχνη της οπτικής επικοινωνίας ξεδιπλώνει τον μύθο του Ικάρου. Γραφιστική, κολάζ, φωτογραφία, ζωγραφική σ’ ένα ταξίδι στις πτήσεις και τις πτώσεις της ζωής. Από τον Μενέλαο Μανώλη (gtonic.gr - graphic design studio) που επιμελήθηκε και τα εικαστικά του 2μέρου.



#ikariagram: «Παιχνιδιάρικη» 3D φωτοεγκατάσταση από τους χρήστες του hashtag #ikariagram του ikariamag στο instagram.

- Ικαριακόν Παντοπωλείο: Το ikariastore.gr, το 1ο e-shop αποκλειστικά με προϊόντα Ικαρίας παρουσιάζει γεύσεις, γλυκά, μαρμελάδες, μεζέδες, εκδόσεις, κρασιά, βότανα, φυτικά, χειροποίητα και άλλα αγνά αγαθά της ικαριακής γης.

Ικαριακό Μενού: Παράλληλα, από το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής, μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ ή το ποτό σας με «σπιτικό» ικαριακό μενού. Γλυκά, σπιτικές cheese cake με ικαριώτικες μαρμελάδες, λικέρ και κρασί Ικαρίας, παίρνουν τη θέση τους στο πιο όμορφο Cocktail Bar της πόλης. Mην ξεχάσετε να δοκιμάσετε και το cocktail που θα φτιαχτεί για αυτήν την περίσταση με βάση Ικαριακά προιόντα !

Πάρτι: Το βράδυ του Σαββάτου, ο ικαριακής καταγωγής, συνδημιουργός του Synch Festival και μουσικός παραγωγός του Εν Λευκώ 87,7FM Δημήτρης Παπαιωάννου μαζί με τον Μανώλη Οικονόμου βάζουν μουσική σε μια βραδιά… ικαριακών αντοχών.

To ικαριακό 2μερο εντάσσεται στις γενέθλιες εκδηλώσεις για τα 2 χρόνια ζωής του Spiti Cocktail Bar στο Χαλάνδρι!

 ikariamag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου