Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης στην Ικαρία.
Την Κυριακή 22 Ιουνίου ο Μιχάλης Τζουγανάκης με τους Αλέξανδρο Τζουγανάκη, Μάριο Λουπάση, Μάμπρε Κασαρτζιάν, Πόλκα Ανδρέα και Νϊκο Φανουράκη θα εμφανιστούν σε μία και μοναδική συναυλία στις Καρυδιές Ραχών Ικαρίας (Πυροσβεστική).

Μια ιδιαίτερη μουσική εμπειρία που στη συνέχεια γίνεται εθισμός για τον ακροατή! Η "ανατρεπτική του" αισθητική και ταυτόχρονα η τομή που "τολμά" στην παράδοση, συνθέτουν λόγους για να τον παρακολουθήσεις. Από τη μία ισχυρή κληρονομιά που "κουβαλά" στους ώμους του, αυτή της κρητικής καταγωγής του, αλλά και η δεινότητά του να εκφράζεται επί σκηνής, όχι μόνο μέσα από τη γνώση αλλά κυρίως μέσα από την αγάπη του για την Κρήτη είναι στοιχεία με μεγάλο εύρος γι' αυτόν που "απορεί" με το "φαινόμενο" που έχει μπροστά του!

Στο πρόγραμμα μεταξύ άλλων θ’ ακουστούν τραγούδια από την δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα, μεταξύ των οποίων το «Βαθύ ποτάμι», το οποίο ακούγεται στους τίτλους αρχής και τέλους της σειράς ''ΜΠΡΟΥΣΚΟ'' που προβάλεται στον ΑΝΤ1. Επίσης θ’ ακουστούν μουσικές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών πάντα με την ξεχωριστή προσέγγιση του Μιχάλη.

Το πάθος που εκπορεύεται από τον Μιχάλη Τζουγανάκη και δονεί έντονα το κοινό του είναι μοναδικό για τον καθένα και διαφορετικής κλίμακας! Για τους "πρωτάρηδες" ακροατές είναι "σοκ"! Για τους "πιστούς", είναι συνεχής έκσταση...

Ώρα έναρξης: 9:00μ.μ.

Είσοδος: 10€

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στο συντοπίτη και φίλο Κ. που χρειάζεται ιατρική βοήθεια

Για τη διευκόλυνση της συναυλίας θα πραγματοποιηθούν τα εξής δρομολόγια λεωφορείου:

Αγ. Κήρυκος: 18:00

Εύδηλος: 19:30

Αρμενιστής: 20:00

Οργάνωση, παραγωγή: Καλλιόπη Καλλόνη με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Ικαρίας Καρυδιών


Χορηγοί:

Μπύρα Άλφα, Hellenic Seaways,Ξενοδοχείο Karras Star, Dolihi Tours, Ikaria Holidays, Εστιατόριο Στα Πέριξ, Εστιατόριο Φυλίτσα, Εστιατόριο Mary Mary, Carrefour Express, Amfitriti Travel, Φωτογραφείο Εύ δηλον, Καφενείο Σουφεκάριση, Φαρμακείο Τσαντέ, Προμηθευτική Γεωργίου, Θεατρική Ομάδα Duende, Ikaria Surf School

Χορηγοί επικοινωνίας:

Ikariamag.gr, Ράδιο Ικαρία, Ικαριακή Ραδιοφωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου