Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα ΠΑΣΕΒΕ για την απεργιακή κινητοποίηση στις 8-2-2013

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου κλείνουμε τα μαγαζιά μας

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ Συγκέντρωση στον ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ στις 12πμ

Η Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου είναι μέρα απεργιακής κινητοποίησης για τα προβλήματα της Υγείας στην Ικαρία και στους Φούρνους. Η τρικομματική κυβέρνηση, και η Ε.Ε. στέλνουν την Υγεία του λαού «στον καιάδα», μας βουλιάζουν στην εξαθλίωση!

Με τις σφοδρές περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση στην Υγεία η κατάσταση γίνεται εκρηκτική, παράλληλα με την ανεργία, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και τις όλο και περισσότερο αυξημένες ανάγκες του λαού για δημόσια και δωρεάν Υγεία. Η συγχώνευση του Νοσοκομείου της Ικαρίας με το Νοσοκομείο της Σάμου στην πράξη θα σημάνει την παραπέρα υποβάθμιση του Νοσοκομείου της Ικαρίας, την παραπέρα υποβάθμιση των υπόλοιπων μονάδων Υγείας τόσο στην Ικαρία, όσο και στους Φούρνους, δηλαδή την ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση και αυτών των ελάχιστων υπηρεσιών Υγείας προς τον Ικαριώτικο και Φουρνιώτικο λαό. Η συγχώνευση καταργεί την αυτόνομη διοικητική και οικονομική λειτουργία του Νοσοκομείου της Ικαρίας με ότι αυτό συνεπάγεται για ένα απομακρυσμένο νησί, στο όνομα του περιορισμού των δαπανών.

Η γραμματεία Ικαρίας και Φούρνων της ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικρέμπορους σε συμμετοχή και δράση.

Στηρίζουμε τις αποφάσεις για απεργία των σωματείων, του Εργατικού Κέντρου Σάμου και του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Να νεκρώσουν πάντα!

Οργανώσουμε την πάλη μας ενάντια στη συγχώνευση του Νοσοκομείου της Ικαρίας με αυτό της Σάμου, ενάντια στην υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση της Υγείας. Για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία – Πρόνοια για όλους. Καμία επιχειρηματική δράση

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013 βγαίνουμε όλοι στο δρόμο.

Αντιστεκόμαστε στην πολιτική που αφανίζει τα δικαιώματα μας.

Παλεύουμε για την Υγεία μας!

Παλεύουμε για τη ζωή μας!

ΟΛΟΙ στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

στον ΑΓΙΟ ΚΗΡΥΚΟ στις 12πμ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ: από ΡΑΧΕΣ στις 10πμ και από ΕΥΔΗΛΟ στις 11πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου